Vand websiteul ggcups.com. Este in engleza, creat de la 0 in asp.net/mssql.
Il vand pentru ca nu am avut niciodata timp pentru el. Domeniul are pr3 si vechime 7 luni, inregistrat la godaddy
Features :
- Chat creat de la 0
- Forum creat de la 0
- Operatori pentru fiecare cupa, se atribuie un operator automat la fiecare cupa care are acces de a modifica cupa, de a o da mai departe, etc.
- Administratorul poate adauga oricand noi jocuri
- Administratorul poate adauga/sterge oricand operatorii
- Cupele se joaca automat, cand se termina meciurile din faza curenta
- Meciurile nejucate sunt anulate, iar daca e faza eliminatorie siteul alege unul dintre concurenti, care merge mai departe.
- La profil apar toate meciurile jucate, castigate, cate meciuri mai ai de jucat, si o statistica cat % ai castigat, cat % ai pierdut, etc
- In meniu poti vedea cupele in desfasurare, pana in ce faza ai ajuns, cate meciuri mai ai de jucat, etc
- Clasamente pe meciuri/ultima luna/jucatori,etc . Clasamentul general din dreapta se actualizeaza manual.
- Designul este unic
- Cred ca ..cam atat.........sper ca nu am uitat ceva. Pentru a vedea tot ce contine siteul va rog sa intrati pe http://ggcups.com .
P.S. Desi nu are vizitatori decat vreo 10-15 pe zi, siteul are bounce rate foarte mic, in jur de 10-20%, iar aproape toti vizitatorii stau min. 5-10 minute pe zi, si fac minim 10 pagini.
Astept oferte.