ma faci sa rad nobilor![]()
ma faci sa rad nobilor![]()
site ce scoate 1.500E luna in crestere, vand cu 15.000E
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
lovelife da`mi un pm cu oferta siteului tot date statistica etc. ms
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
doxxx la inceput ai primit o oferta si de la mine, de ce n-ai raspuns? Sau nu te satisfacea castigul lunar? hahahaha, vei fi si tu vreo marca de izmene, nu de alta ca nu tu esti stresul meu, insa daca nu zicea nimeni nimic aici chiar credeam ca iti permiti cate ceva.
Hai noroc.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Vai de mine, cred că este cea mai analfabetă propoziţie pe care am citit-o în viaţa mea pe seopedia. Nu-mi vine a crede ochilor..
[off]
Cred ca a vrut sa spuna:
n00b:Ma faceti sa rad, n00bilor![]()
1) A person who is new to a game
2) A person who, regardless of experience, lacks the skill or copmetence to be competitive in a certain game
3) Someone who tends to whine or complain when being beaten at a game - often done by accussing more skilled opponents of hacking
4) One who may talk trash, claiming to be elite at a game, only to be beaten down by a better player, or will turn down any games when challenged by better players.
antonim: l33t (scris si 1337):
h4xx0r slang for "Elite" shortened to "LEET" from "31337" wich is actually "ELITE".
[/off]
Ultima modificare făcută de thefan; 30th December 2008 la 18:35.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Eu cred ca omu vrea doar sa "fure" niste idei de siteuri cu trafic mare si cu potential de castig....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)