Vand voucher emag il generez in functie de valoarea dorita
Ofer reducere de 10%
Pot oferi si voucher Altex
Vand voucher emag il generez in functie de valoarea dorita
Ofer reducere de 10%
Pot oferi si voucher Altex
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
nu am mai cumparat voucher pana acum dar as fi interesat , am 2 intrebari:
1. un voucher il pot folosi de mai multe ori ? , ex vreau sa comand azi un produs (o suma din el) si maine altul pe alta adresa cu alt nume.
2. in cat timp imi poti da voucher-ul daca doresc sa cumpara
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
1. nu
2. depinde de emag, poate dura 1-2-3 zile cand au timp sa il genereze si trimite. De obicei 24-48 h.
nu sunt avocatul lui![]()
deci daca vreau sa achizitionez mai multe produse pentru nume / adrese diferite cu vouchere imi trebuie vouchere diferte sa inteleg,
p.s exista vreo limita ?
da, este limita un voucher/comanda ( cam la orice magazin ) .
din cate stiu la emag e 350 limita. la altex 100.
Un voucher trebuie sa il folosesti la o singura comanda,
valoarea minima a unui voucher este
- emag este de 367,50 lei (eu am avut si de 100 lei, am unul de 7 lei si unul de 5 lei pe care le pot oferi cadou, dar se ontin in alte conditii)
- altex 100 lei
Un voucher este echivalentul unei valori preplatite ce se reduce din valoarea totala a comenzi
De exemplu daca cumperi de la mine un voucher emag de 367,5 lei vei plati mie doar 333 lei (367,5/1,10) si tu vei avea un profit din din diferenta, adica daca produsul pe care il cumperi costa 400 lei de exemplu, tu vei plati 333 lei catre mine si 32,5 lei la emag (total 365,5 lei) diferenta fiind castigul tau ca ai cumparat voucher. Daca ai o comanda identica sau mai mica cu valoarea voucher nu mai platesti nimic la emag.
Idem si la un voucer altex
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
ok, multumesc pentru info.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)