Vlad, nu vezi ca i-a tras asterisc ?![]()
am primit si eu si nu am cont adwords
pot sa bag mai multe vouchere intr un cont ?
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
1. Asa si trebuie. Voucher-ul tocmai rolul asta il are: sa-ti faci adwords
2. De obicei, nu.
Eu am incercat voucher-ul pe un cont vechi dar activ si cu rulaj lunar mare si nu a mers (account too old ...) si apoi l-am incercat pe un cont tot vechi, dar inactiv si fara rulaj si am primit eroarea ca mai folosisem un voucher (la inceput, oferit cand am cumparat o carte despre Adwords de pe amazon).
@Tudi: te vinzi ieftin. Eu zic sa-l mai tii si-l vinzi mai la toamna cand cresc preturile ca se intorc studentii. :d
Am primit si eu unulMakes me so happy ! Am crezut ca nu vad bine cand am deschis mailul ...
/edit : ca sa activez contul Adwords trebuie sa folosesc cardul si sa imi ia 20 RON din el ... vand si eu voucherul, cu 100 Lei
![]()
Ultima modificare făcută de Iulian; 17th June 2009 la 00:17.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
care-mi doneaza si mie un voucher adsense?![]()
![]()
Am 2 intrebari:
Se poate folosi acelasi card pt 2 conturi adwords?
Daca selectez postpay imi ia din suma sa inteleg si raman cu 130 ron, nu?
A activat cineva, merge?
Dap, am incercat eu. Am ales postpay si am bagat cardul, iar la facturare mi-au aparut 170 ron, minus taxa de activare 20 ron.
Imi apare o tranzactie in asteptare pe card de la Google de 3 ron, dar asta habar nu am pentru ce e
edit: activarea/verificarea cardului, banuiesc
Ultima modificare făcută de florin666; 30th June 2009 la 13:10.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)