mai este valabila oferta?daca da,da-mi un pm cu id'ul tau de mess
Pt 10$ as munci fix 2 minute! Parca google penaliza modul acesta de inscrieri! Voi ce ziceti?
Ultima modificare făcută de Antonio; 1st May 2008 la 17:41. Motiv: completare
Iti poti usura munca si in acelasi timp poti s-o faci mult mai rapid chiar daca este manual. Unele campuri se pot completa automat iar tu esti atent doar la captcha si la link-uri reciproce ( sa nu fie nevoie ).
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Da, ai dreptate si inscrierea manuala poate fi facut destul de usor.Dar fata de un progr care iti inscrie site-ul in 2 minute....
E vezi aici intervine lenea! Ce usor ar fi sa termini in 2 minute totul! Nu ati citit si voi forumul? Cica google penalizeaza inscrierea de linkuri in masa de orice fel! Parca Cristian Mezei spunea ca 2 linkuri de calitate pe saptamana sunt de ajuns! Cum o vedea google 300 de linkuri deodata?
Ultima modificare făcută de Antonio; 2nd May 2008 la 22:49. Motiv: corectura
cred ca foloseste un soft care le inscrie automat... tot softul face si raportul...
sunt destule, chiar si trial version, vezi varianta gratuita de la webceo...
Crezi ca iti furam tie un backlink ?Doamne...nu esti intreg la minte .Ieftin esti tu. Cel putin online...la castigurile tale ...esti egal cu un salahor subnutrit.Ok..nu am chef de cearta.Sanatate!Dobitoci ca tine sunt pe toate drumurile
Nu este vorba ca furi un backlink, este vorba ca nu te tii de cuvant ! Zici ca vrei aia, dar stai ca defapt nu ai bani, zici ca vrei altceva, dar stai ca... doar ce m-am trezit si CULMEA nu ai un client ftp instalat in pc... ba prietene? fii serios... nu am zis ca ai furat ceva de la mine, am zis doar ca AI INCERCAT SA FURI si nu ti-a mers
E bine sa stie lumea ce fel de om esti, sa se fereasca de tine pe viitor.
I don't know much...
lol...ce e asa de aiurea sa iti expire smartftp-ul?si bani in paypal am..dar ti-am zis ca e blocat pentru verificari.In fine...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)