Frumusel foc. Compar la rapid cu rezultatele din FMG si cand termin mai studiez.
Nu am butonat mult, parca am vazut setari de reglare timpi mai mari intre cautari, ceea ce ideal pentru cautari multe in top mare.
Multumiri![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Foarte fain proiectul, dar la mine a durat vreo 10 minute sa verifice pozitiile la 2 kw. A fost la mine un caz particular?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
@edy
Asta e farmecul. Google nu agreeaza verificarile automate, motiv pentru care iti blocheaza temporar ip cand te simte, de exemplu atunci cand folosesti FMG. Discutasem cu meseriasii rusi de la fmg cum sa facem o versiune custom, cu pauze mai mari intre verificari... dar a ramas in aer. Il tampeam pe saracu' google cu cautari manuale in browser, gen suruburi roz, poezie enzima.... ca sa-l pacalesc cat de cat, dar asta ma tinea lipit de calculator.
Daca face o verificare in top 150 la 15 minute e absolut perfect.
Mi se spunea 1nesco
Ce misto au o versiune si pe Ubuntu
----------------------------------------------------------------
Necesita Java 8
Cod:sudo apt-get -y install software-properties-common sudo add-apt-repository -y ppa:webupd8team/java sudo apt-get update sudo apt-get -y install oracle-java8-installerapoi http://127.0.0.1:7134/Cod:sudo service serposcope start
Pe ubuntu nu uitati sa il inchideti dupa ce v-ati facut treaba cu el fiindca papa ceva ram
Cod:sudo service serposcope stop
Ultima modificare făcută de IulianC; 6th January 2016 la 10:10.
Foarte misto, dar ai vazut warningul asta, la instalarea prin USC?Ce misto au o versiune si pe Ubuntu
The package is of bad quality
The installation of a package which violates the quality standards isn't allowed. This could cause serious problems on your computer. Please contact the person or organisation who provided this package file and include the details beneath.
Lintian check results for /tmp/mozilla_mozillaUser0/serposcope-2.0.0.deb:
E: serposcope: control-file-has-bad-permissions conffiles 0664 != 0644
E: serposcope: control-file-has-bad-owner conffiles admin/admin != root/root
E: serposcope: control-file-has-bad-permissions postinst 0775 != 0755
E: serposcope: control-file-has-bad-owner postinst admin/admin != root/root
E: serposcope: control-file-has-bad-permissions preinst 0775 != 0755
E: serposcope: control-file-has-bad-owner preinst admin/admin != root/root
E: serposcope: control-file-has-bad-permissions prerm 0775 != 0755
E: serposcope: control-file-has-bad-owner prerm admin/admin != root/root
E: serposcope: malformed-deb-archive third (official) member data.tar not data.tar.(gz|bz2|xz)
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid etc/ 1000/1000
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid etc/default/ 1000/1000
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid etc/default/serposcope 1000/1000
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid etc/init.d/ 1000/1000
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid etc/init.d/serposcope 1000/1000
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid etc/serposcope.conf 1000/1000
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid usr/ 1000/1000
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid usr/share/ 1000/1000
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid usr/share/serposcope/ 1000/1000
E: serposcope: wrong-file-owner-uid-or-gid usr/share/serposcope/serposcope.jar 1000/1000
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Intradevar, s-ar putea folosi o lista de proxy, insa asta probabil la o versiune platita. Sa isi cumpere clientul proxy-urile nu cred ca e o solutie prea buna, ci sa le implementeze deja in serviciu cand acesta va ajunge la un nivel mai mare.
Ca numar de proxy nu cred ca ar fi o problema, eu folosesc cu succes o lista de 10 proxy semi-private si fac crawling la cateva magazine la interval de 3 ore. Asa ar putea functiona si asta, sa se faca un update automat la un interval de ore.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Cu proxy nu stiu cum e. Versiunea cu plata de la FMG avea si ceva de proxy. Mi-e sa nu imi dea rezultatele din alte tari, chit ca il poti seta sa caute doar pe google.ro.
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)