Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
A reusit cineva sa ia vreodata astfel de fonduri nerambursabile de la stat?
Daca da, cum? Daca nu, de ce?
Planul de afaceri e cheia la astfel de fonduri, cum il pot face cat mai bine? Pe net gasesc numai prostii iar sa-l fac singur de la 0 mi se pare destul de greu.
Eu am luat fonduri nerambursabile pe agricultura, poate nu au legatura cu subiectul de fata insa vreau sa va pun in tema la ce sa va asteptati.

Nu apelati la firme de consultanta de stat (sau neserioase) pentru a face proiectul, sunt incompetenti si va vor incurca.
Nu va bazati in totalitate pe sfaturile celor angajati la stat, prin diverse birouri, sunt incompetenti si va vor incurca, treceti totul prin filtrul logici si intuitiei Dumneavoastra sau a altora ( ce va vor binele) si au experienta cu birocratii de la stat.

Cand veti fi trimisi dupa nu stiu ce hartie intrebati daca acea este singura hartie, fiind multe proiecte sunt cam neatenti si dupa ce aduceti o hartie de nu stiu unde veti fi trimis in acelasi loc dupa o alta.

Daca va trimit acasa motivand ca va vor anunta ei cand sa reveniti nu va luati dupa mintea lor ca veti pierde, ei fac asa ca sa mai scape de munca, nu au nici o intentie sa va anunte.
Va dau afara pe usa intrati pe geam.
Inchid usa bagati piciorul si faceti-va loc.

Doriti fonduri nerambursabile de la stat?
Asteptati-va la tot ce e mai rau fiindca de asta veti avea parte, intuitia va spune ca ceva nu e in regula, ascultati-o si fiti prevazator fiindca toate temerile se vor adeverii.
Pregatitiva sa nu mai puteti dormi noptile de nervi .

Eu am luat doar 60-70 % din bani si nu am putut duce pana la capat proiectul fiindca a fost realizat aiurea desi am platit pentru el.
Am avut noroc ca nu a trebuit sa dau banii inapoi.