salutare
are cineva vreo adresa unde pot gasi un wordpress modificat si transformat intr-un cms. pina acum am gasit numai tutoriale de modificare a wordpress-ului insa sigur trebuie sa fie si ceva gata facut.
mersi
salutare
are cineva vreo adresa unde pot gasi un wordpress modificat si transformat intr-un cms. pina acum am gasit numai tutoriale de modificare a wordpress-ului insa sigur trebuie sa fie si ceva gata facut.
mersi
Depinde ce vrei de la un CMS, site-ul din semnatura de ex. e bazat pe wordpress. Oricum, se poate si mai si.
Boingeanu Ben
imi place cum arata siteul, cam asa ceva vreau si eu. citeva categorii, la articole si stiri sa poata comenta vizitatorii...
m-am orientat catre wordpress pt. ca exista atitea pluginuri care iti ofera posibilitatea sa-l customizezi cum vrei tu...
daca esti interesat cum a fost realizat... iti pot da mai multe detalii pe privat sau yahoo chat....
Boingeanu Ben
am gasit pe semiologic.com un plugin care creaza o pagina statica pt. pagina index, deci aceea trebuie sa o modific cum vreau eu. restul paginilor o sa le las pe moment asa cum vin ele ca si blog...
mersi de oferta daca o sa am probleme o sa-ti dau un pm sau o sa postez aici...
Dap pluginul static homepage e foarte bun pentru a face site-ul sa arate "less-blogish".
Parerea mea e ca Wordpress se poate folosi foarte bine ca CMS pentru orice fel de website - lucrul cel mai important e sa stii cum sa modifici skin-ul pentru ce iti trebuie tie
La mine stau lucrurile unpic mai simplu... am creat un nou loop pentru index, unde preiau automat orice categorie, in ce template vreau, fie articol cu imagine, fie doar articol, fie lista de linkuri, etc... dar totul e automat din wordpress.
Tot ce fac e sa creez multiple loop-uri in care sa specific categoria, datele ce vreau sa le preiau din noile articole, iar mai apoi numarul de cuvinte afisate... Nu am avut probleme pana acuma.
Boingeanu Ben
O tema foarte utila e K2. E mai greu de modificat, si trebuie sa stii ceva programare ca sa faci fata.![]()
Hi there, I'm Seraphim and I am creative designer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)