Regulamentul nu permite sa-ti faci reclama pe forum, dar pentru ca site-ul chiar pare promitator, o sa fac o exceptie de data asta.
Ce platforma utilizeaza ? Pentru ca desi pare sa aiba trafic foarte mare, se incarca instant.
Regulamentul nu permite sa-ti faci reclama pe forum, dar pentru ca site-ul chiar pare promitator, o sa fac o exceptie de data asta.
Ce platforma utilizeaza ? Pentru ca desi pare sa aiba trafic foarte mare, se incarca instant.
Habar n-am ce platforma , probabil vreun cloudflare sau ceva de genul.
@casperel sincer am cautat si nu am gasit , am scris direct site-ul la seach , dar acum nu stateam sa ma duc pana la pagina 99![]()
@Dan, Catalin, Lovelife, Tom nu stiu daca faceti misto sau altceva cu reduceri sau alte sugestii ca ar fii al meu, eu credeam ca e un forum de seo unde fiecare sharuieste informatii utile, nu schimb de site-uri .ro
Ultima modificare făcută de Carcotas; 14th December 2013 la 00:02. Motiv: trebuia sa fie si Tom :D
Te asigur ca nu mai stiu nici eu daca facem misto sau nu.
Intrebarea care se pune este... Tom ce-are, pe el de ce nu l-ai mentionat? Sa stii ca mi-a scris pe messenger cum ca se simte exclus din enumerare si probabil n-o sa mai raspunda pe topicul asta. Daca se reapuca de fumat sa stii ca e vina ta!
Trust, but verify.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)