Știe cineva ce program de afiliere merge mai bine pentru un site cu nișa muzică pe plan intern?
Momentan folosesc google adsense iar castigul per click este foarte mic (0,01E) .
Multumesc anticipat !
Știe cineva ce program de afiliere merge mai bine pentru un site cu nișa muzică pe plan intern?
Momentan folosesc google adsense iar castigul per click este foarte mic (0,01E) .
Multumesc anticipat !
Dar tu ai un site legal?
Dac anu, dureaza pana iti baneaza google contul adsense
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Poți să arunci un ochi și pe aici. Eu cred că toate programele de afiliere sunt cam la fel.
Metode de monetizare a unui site/blog
Monetizare site ?
monetizare site
Da, e adevărat că site-ul este ilegal dar scriptul acestuia preia automat muzica de pe trilulilu(mai bine zis codul embed al melodiei). Am și un buton de download pe acolo(care se află între reclamele adsense) dar duce doar către hotfiles.ro/search nume melodie . Teoretic nu este de download, acel buton având rol de redirect, dar este totuși destul de important în componența site-ului.
Am atins pragul de plată și îmi vor trimite codul PIN prin poștă. Ca profit, adsense plătește foarte puțin click-ul (0,01-0,02E maxim) dar totuși în 2-3 luni reușesc să scot o plată.
PS: Mă gândesc că cei de la adsense nu au nici o problemă cu site-urile ilegale atâta timp cât nu se produce fraudă la clickuri sau nu se găsește cineva care să raporteze.
Nu prea gandesti bine . Promovezi warez-ul, asta conteaza. Daca nu scoti AdSense, am vaga impresie c-o sa fii banat inainte sa-ti iei banii. Ramai si fara bani, dar si fara cont.PS: Mă gândesc că cei de la adsense nu au nici o problemă cu site-urile ilegale atâta timp cât nu se produce fraudă la clickuri sau nu se găsește cineva care să raporteze.
Ca sa nu mai deschid alt topic, site-ul meu muzica-online.net corespunde tos-ului de la google adsense ?
Mulțumesc mult pentru sfaturi. O să țin cont de ele !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)