Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Omule de marketing, unde esti?

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit

Hai sa imi dau si eu cu parerea
    Homepage-ul ar trebui facut cat mai aerisit - un slideshow cu despre servicii, portofoliu si articole.
    Tot pe homepage ar trebui sa fie listate intr-un widget ultimele articole de blog.
    Inca un widget ar trebui cu datele de contact.

One more thing, as lucra mai mult la Personal Branding (Valerica Ciupitu)
    “Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
    Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.

tolby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    43
    Putere Rep
    29

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Site-ul arata ca un blog si nicidecum ca un site de prezentare. Sa nu mai zic ca nu este deloc userfriendly. Tie iti trebuia un web designer competent care sa iti faca un site in html. Puteai dupa aceea sa creezi pagini noi de continut cu Adobe Contribute.
    Aparitia Wordpress-ului nu a facut decat sa distruga industria de web design si programare.fiecare crezand ca daca isi instaleaza un cms ca acesta sau joomla il si poate aplica la orice proiect. Si din pacate nu sunt doar firme cu bugete mici,ci si site-uri mari sau televiziuni.

Nimeni nu mai investeste in calitate si continut userfriendly

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Te inseli amarnic, wordpress a adus designul la un alt nivel. Wordpress iti permite sa ai un CMS puternic pentru foarte multe tipuri de websiteuri.

Am citit topicul si am observat ca esti un pic confuz. Un webdesigner este normal sa te intrebe ce doresti, dar "Cum vrei sa arate site-ul" este chiar o intrebare proasta. Pe langa cerintele tale un webdesigner trebuie sa extraga anumite informatii de la tine iar apoi sa le proceseze si sa ajunga la un rezultat, apoi sa iti prezinte tie acel rezultat. Un webdesigner nu este responsabil de marketing si seo ( exeptie paginiile html seo-ready ). Website-ul tau este acum concentrat pe continut, de aceea au zis colegii nostri ca seamana cu un blog ( ochiul utilizatorului este concentrat pe partea stanga-sus - la fel cum sunt construite si paginile web -, de aceea un blog are sidebar in partea dreapta, pentru ca utilizatorul trebuie sa se concentreze pe continut, daca observi fiecare magazin online are navigarea si optiunile de selectare in partea stanga-sus. )

Nu este firesc sa te intrebe nici de culori, pentru ca nu poti folosii o paleta de culori inchise pentru o retea de socializare.

Este ok sa te intrebe de exemplu, asa el vede ce iti place si te poate multumii.

Insa sunt multe greseli pe website-ul tau: link pe imaginea din slider ( fara link nu vad rostul acelui slider, pentru ca sunt sigur ca nu preziti o galerie foto ), hover pentru imagini si link-uri, greseli de estetica si este prea incarcat.

Daca doresti call-to-action include cele mai importante elemente in primii 600px din website.

Daca MediaServ a facut website-ul tau, nu stiu cum au facut ei peste 300 proiecte web design daca au greseli de incepatori.

Numai bine!

adrianaf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th July 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    56
    Posturi
    84
    Putere Rep
    37

Implicit

Dupa cum observati exista ,,dispute'' si intre cunoscatori. MediaServ are foarte multe proiecte, voi spuneti ca au greseli de incepatori. Eu ca si client necunoscator ar trebui sa ma bazez sau nu pe informatiile oferite de voi si de aceasta firma? La urma urmei cine are dreptate? Noi ca si clienti avem obligatia de a cunoaste toate tainele web-ului, wordpress-ului s.a.m.d. ? Profesionisti oare exista?

@nechitagabriel - un raspuns profi. Multumesc pentru el si am vazut si Copybloger.com.
    @tolby - unde este webdesigner-ul acesta competent? Toti spun ca sunt competenti, care mai de care.
    Ultima modificare făcută de adrianaf; 11th February 2012 la 10:19.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Ca sa inteleg mai bine, tu cauti on om de marketing care sa te ajute la dezvoltarea unei pagini web? Am vazut mai devreme intrun post, cineva spunea ca are specializare de marketing in SUA.. poate te ajuta el.

Parerea mea e ca tu defapt ai nevoie de un om de seo + om de copywriter, nu de un om de marketing.
    Cam are dreptate...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Carti de citit legate de Marketing Online si marketing in general
    De w3bmaster în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th February 2011, 22:34
  2. Acces doar daca esti logat.
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 66
    Ultimul Post: 10th April 2009, 22:31
  3. Esti Gay?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th January 2008, 01:36
  4. Daca esti student, take a look :)
    De hts în forumul Bar, lobby...