Stie cineva daca se poate ca la o firma de exemplu godaddy daca nu am bani acuma sa rezerv un domeniu care este liber si sal inregistrez mai incolo
Stie cineva daca se poate ca la o firma de exemplu godaddy daca nu am bani acuma sa rezerv un domeniu care este liber si sal inregistrez mai incolo
Se poate rezerva, dar nu pe gratis. Rezervarea este in cele maim ulte cazuri mai mult decat domeniul in sine. De exemplu aici: www.earthlink.net/web-hosting/domainemail.faces
Dar eu sincer nu as folosi asa ceva. Daca iei si un cupon, care sunt cu sutele pe net, un domeniu .com la godaddy este 7,5$ daca nu ma insel. Asta inseamna aprox 23 RON. Eu zic ca orice internaut are banii astia sa ii investeasca intr-un domeniu, daca vrea sa faca un site.
Bafta
@Moderatori. Ar trebui sa existe optiunea ca anumite linkuri din cadrul postului, sa poata fi puse nofollow. De exemplu nu am niciun motiv sa pun linkul de mai sus dofollow.
Mersi
Ultima modificare făcută de Mihai C; 28th July 2011 la 13:11.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)