Am instalat pe dinviata.info un template cu featured slider.. Si nu stiu cum sa fac ca sa apara in acel slider postarile mele.. Stie cineva? (uitati-va pe site ca sa vedeti despre ce vorbesc)
Am instalat pe dinviata.info un template cu featured slider.. Si nu stiu cum sa fac ca sa apara in acel slider postarile mele.. Stie cineva? (uitati-va pe site ca sa vedeti despre ce vorbesc)
Merge dar nu sunt articole scrise de mine in el.. (ii demo cred..) intelegi?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu am scris doar in romana pe site si acolo sunt articole in engleza..
Se poate realiza usor legatura dintre slider si wordpress. Da-ne un link de unde ai luat slider-ul, poate deja explica acolo cum se face legatura si nu ai vazut. Daca nu, trebuie facuta manual, dar imi dau seama ca inca nu esti obisnuit cu partea de cod.
Boingeanu Ben
In principiu, toate informatiile de care ai nevoie ar trebui sa fie prinse in fisierul readme.
Daca este un template premium, toate setarile se fac din consola de administrare.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Deci am instalat thema (cred ca premium) dau la appearance si acolo am Traction options si dau pe Featured Slider si dupa scrie asa: The featured slider shows demo posts only in the free trial version of Traction. Trebuie cumparata thema?
M-am uitat pe snow-patrol.tk/ si ei au facuto sa mearga dar nu stiu cum..
thethemefoundry.com/traction/ de aici cica trebuie cumparata.. cu 68$ dar nu se poate face si fara sa o cumpar?
Si daca nu se poate recomandati-mi un alt template cu featured silder care sa si functioneze...
Se poate implementa un slider asemanator, ti-l pot face la jumatate din pret.
Boingeanu Ben
@ Ben, Juniorul nu cred ca e interesat de oferta ta. Daca am inteles bine , ar dori free. Exista ce e drept si templateuri premium free, totul e sa ai bunavointa sa le cauti. Dupa care, presimt ca urmatoarea intrebare va fi cum sa scoata linkurile autorului din footer.
Ultima modificare făcută de Robert; 15th January 2011 la 13:45.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu scot niciodata link-urile autorului din footer
Gata am gasit alt template ii ok? dinviata.info
Un template se cheama premium... pentru ca nu e free. Si nu, nu e problema... ca nu e interesat. Fiecare stie ce valoare are munca lui.
Aradean ... e bine.. daca tie iti place!
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)