am aflat si eu azi ca se pot inregistra domenii .co , ce parere aveti despre aceasta extensie? va avea succes ca si .com ?
am aflat si eu azi ca se pot inregistra domenii .co , ce parere aveti despre aceasta extensie? va avea succes ca si .com ?
Am mai deschis si eu o discutie aici: http://forum.seopedia.ro/discutii-generale-privind-optimizarea-si-motoarele-de-cautare/14118-domeniile-co-post119198.html
Ca si .com clar nu va mai avea succes nimic ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Poate .web daca il lanseaza si e promovat bine![]()
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
celor care cred ca ".com is the king" trebuie sa li se aminteasca un citat din Bill Gates:
adică lucrurile se schimbă, ce poate părea azi bătut în cuie mâine poate fi o glumă bună.No one will need more than 637 kb of memory for a personal computer.
revenind la subiect, .co nu e nimic deosebit. poate avea doar avantajul typeinurilor (tastez "softpedia.co" , de ex).
Sincer sa fiu, .co va fi doar un alt .info sau .biz. Cred ca putine companii sau firme isi vor inregistra .co.
Iar la 30$/an (acum) cat costa un .co, potentialii mici clienti vor sta deoparte...
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Asa cred si eu ca va fi un fel de .biz dar cred ca mai puternic . Ma bazez pe presiunea celor care au inregistrat domenii .co si care nu sunt putini . E foarte posibil ca ei sa determine o perceptie pozitiva atat in randul webmasterilor cat si in randul publicului larg . Deja citim pe net noua era .co , inlocuitorul lui com si altele asemenea Realitatea ultimilor zile te contrazice . Iata o declaratie potrivit careia a fost bataie chiar si pe cuvinte romanesti . Inceputul e entuziast ( din partea unora ) sa vedem ce va urma...
Corect . Daca asta va ramane pretul , prea mult succes printre webmasterii romani nu va avea acest tld .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 23rd July 2010 la 12:02.
de ce este nevoie de 2 topicuri ptr aceeasi discutie?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)