Salutare, salutare! Am si eu o dilema, am cautat dar nu am gasit un raspuns satisfacator. Ce se poate intampla daca pe un blog, toate articolele au poze luate prin embed de pe instagram. Exista risc de penalizare?Merci
Salutare, salutare! Am si eu o dilema, am cautat dar nu am gasit un raspuns satisfacator. Ce se poate intampla daca pe un blog, toate articolele au poze luate prin embed de pe instagram. Exista risc de penalizare?Merci
Probabil ca nu, insa e banal ca orice postare sa contina o poza cu embed. Daca totusi va contine si ceva text (mai mult) nu ar trebui sa fie nici cea mai mica problema. Sa presupunem ca iti faci un blog pe care prezinti fotografii dintr-o anumita tematica si discuti despre ele. De ce ar fi penalizat?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Ar fi problema de alta natura: se sterge poza, ramai fara poza in articol. Nu ar fi mai OK sa uploadezi poza la tine si sa pui un caption cu link catre autorul pozei? Just sayin'
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)