Am gasit o gramada de siteuri de nisa care ofera LE.
Au ceva valoare daca fac 3way cu ele?
Ele au sectiune de LE unde evident sunt de la 10 linkuri externe in sus doar pe pagina aia
Am gasit o gramada de siteuri de nisa care ofera LE.
Au ceva valoare daca fac 3way cu ele?
Ele au sectiune de LE unde evident sunt de la 10 linkuri externe in sus doar pe pagina aia
Fiind link pe o pagina unde apar doar partenerii (asa am inteles), nu te ajuta mai deloc. Ai nevoie de linkuri in continut, inconjurate de text, pe pagini promovate. Multi fac chestia asta (baga toti partenerii pe o pagina) si nu promoveaza deloc pagina respectiva, o ascund pe undeva si atat.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
se poate spune ca un backlink desta ar fi mai bun decat unu dintr-un comment pe un blog?
Parerea mea este ca ar fi cam acelasi lucru: un link de slaba calitate, de pe o pagina unde apar multe alte linkuri (daca comparam cu zona de comentarii a unui blog unde si altii posteaza pentru linkuri).
Eu zic sa te indrepti spre linkuri de calitate mai buna.
pe vremea lui PR , cand exista , am adus un pr4 doar din link-uri free , nu vad de ce sa dau banii daca pot avea aceleasi rezultate si cu banii in buzunar.
Iti tinea de cald piar 4 ala? Sau ce vrei sa subliniezi de fapt? Vad ca esti inscris pe seopedia inca din 2007, e trist ca in 9 ani de zile nu ai invatat nimic si ai ramas la stadiul de intrebari tampe (care ar fi perfect scuzabile daca ar fi puse de un nou venit pe seopedia)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
vroiam sa stiu daca a facut cineva recent teste de genu asta si daca e cumva sanctionata metoda.
Tot ce conteaza sunt pozitiile in serps. Puterea linkurilor se masoara dupa cum te ajuta pe tine. Un link poate fi super pentru siteul tau, dar fara valoare (sau cu valoare redusa) pentru mine.
Nu PR, DA, PA, CF, TC, etc iti baga tie bani in buzunar, ci un site care converteste, si pozitiile in serps pe cuvinte care aduc trafic mult si bun.
@edy e foarte adevarat ce zici tu in final trebuie monetizata treaba, dar pana sa ajungi acolo trebuie sa treci si prin linkbuilding, apoi alta poate vine un client la tine si iti zice ca vrea sa cumpere pr de la tine si el atata stie ca tre sa aiba pr la site, are rost sa te chinui sa ii explici ca nu conteaza pr-ul?
Ii explici ca nu se mai face update la acel metric de doi ani, deci e irelevant sa se ghideze dupa PR cand cumpara un link.
Daca vrei un proiect de durata nu face linkexchange, mai ales cu site-uri cu pagini de parteneri in care e doar un "carnat" de linkuri(diverse). Daca vrei ceva pe termen scurt poti testa singur, eu zic ca s-ar putea sa functioneze daca sunt corect luate in calcul alte aspecte. Depinde de ce vrei sa faci, cu cine te bati, ce vrei sa obtii, in cat timp, pentru cat timp, s.a.m.d
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)