Va salut, merita sa faci upgrade de la Joomla 1.5.x la Joomla 2 sau 3? sunt diferente majore?
Multumesc anticipat,
Va salut, merita sa faci upgrade de la Joomla 1.5.x la Joomla 2 sau 3? sunt diferente majore?
Multumesc anticipat,
cat ar costa un astfel de upgrade? merci frumos.
Am lucrat mult cu J1.5 si mi-a placut, dar J3x este mult mai productiva, usor de lucrat cu ea.
Poate parea un pic dificila la inceput cand schimbi versiunea, dar apoi e mult mai usoara. Iti simplifica munca.
Mai dificila e partea de migrare. Nu stiu un mod de a face trecerea direct de la 1.5 la 3, difera foarte mult una de alta.
Daca nu ai un site prea stufos poti sa iti salvezi articolele si sa pastrezi URL-urile iar apoi stergi vechiul site si-l faci de la zero direct pe J3.
Eu asa am facut la un site de prezentare cu cateva pagini (desi aveam multe pagini indexate - poze ale produselor care aveau pagina proprie).
Am pastrat URL-urile si paginile mai importante si am facut de la zero site-ul.
Mi-am pastrat pozitiile in SERP (e adevarat, nu e concurenta mare pe nisa mea, dar nu am picat).
Daca ai un site destul de mare e mai dificil, dar si asa, o migrare poate fi un esec din multe cauze (componente, pluginuri, module care nu migreaza corect sau nu sunt suportate).
In primul rand fa-ti un backup inainte, si la Public_html si la baza de date iar apoi poti incerca una din variante, migrare sau site de zero.
AICI gasesti instructiuni clare. Problema nu va fi upgrade-ul ci compatibilitatea template-ului si extensiilor cu noua versiune. Te pot ajuta daca intampini probleme.
salut. Va multumesc. Site-ul este putin cam stufos. Sunt ceva articole, atat noi cat si vechi. Este un site de turism, cu excursii. Ca sa-l i-au de la 0, ma cam doare sufletul. Problema nu este munca, cat timpul lucrat, link-uri indexate si de ce sa nu zic, sta f. bine dupa cautari. Este template-ul default al Joomla 1.5, iar ca si extensii, nu am mare nevoie de ele.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Update-ul de la 1.5 la 3 o sa iti dea numai batai de cap si o multime de probleme de care nu iti dai seama in prima faza. 90% din cei care se ofera sa faca asta, probabil nu stiu exact in ce se baga.
Sfatul meu e sa iti gasesti o tema de Joomla 3 si sa te apuci de treaba.![]()
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)