Eu cred ca am testat majortatea firmelor de webhosting maricele din Romania, cei mai buni mi s-au parut xservers, pe ei ti I-as recomanda, suportul este super, iar calitatea serviciilor foarte buna.
Eu cred ca am testat majortatea firmelor de webhosting maricele din Romania, cei mai buni mi s-au parut xservers, pe ei ti I-as recomanda, suportul este super, iar calitatea serviciilor foarte buna.
Multumesc pentru raspuns! Pentru ca tot am ajuns aici deschid o alta paranteza .
Nu am linkuri proaste deci cel mai probabil n-ar trebui sa cobor .
Am insa o problema. In luna feb un " binevoitor " puternic de pe aceeas nisa mi-a pus 10k linkuri pe o balarie de blog ( linkuri de le cumperi la kg cu 10 $ ) pentru a ma scoate de pe keywordu principal . Am observat destul de tarziu asta ( dupa vreo 3 saptamani ) , am scos linkurile cu tool-ul de la google insa si acum imi apar ( in webmaster tools) 2800 linkuri, desi atunci cand dau clic pe categoria respectiva la domenii nu mai apare niciun link de pe blog-ul acela, si toate linkurile mele adunate nu ajung la 2800 .
Sper sa fie doar o eroare din webmaster tools, si sa nu ma afecteze la migrare, blog-ul cu pricina fiind jos din martie si niciunul din linkuri nu mai este indexat.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Daca tot vad ca e activ thread-ul asta, ma bag si eu cu o intrebare ca sa nu mai deschid altul - cine imi recomanda si mie un pachet unde pot achizitiona cate IP-uri vreau (macar 10) dar toate sa fie pe clase C diferite ?
Am intrebat pe la clausweb si altii dar pt clase C diferite ma pun sa cumpar mai multe pachete shared - un cont de shared pentru a avea un IP diferit. Nici contul de reseller vad ca nu poate oferi asa ceva.
Mersi anticipat !
In acest moment am host din ro de la urmatoarele firme : hostico 3 site-uri, clausweb 3 site-uri, xservers 4 site-uri , ( afara godaddy 5 site-uri ) , toate site-urile importa automat clipuri ( video + content + comentarii ) de pe youtube, mananca resurse la greu, baza de date creste mai ceva decat fat frumos, iar cel mai multumit pana acum sunt de xservers, mai multe clipuri importate, se misca mai rapid.
Bulinutele alea rosii am reusit sa le strang in 3 aniprobabil am suparat ceva oameni de pe aici care ma stiau de pe alte forumuri de gen
.
Eu lucrez cu spatiul.ro. Nu stiu cum vi se pare voua dar eu pana acum nu am avut probleme nici cu suportul si nici cu functionarea.
In cazul in care aveti ceva contra nu va retineti poate imi scapa mie ceva.
sa NU cumperi niciodata de la astia hosting, pe langa ca sunt praf ca si suport, fac over selling la maxim. Am un pachet de hosting professional de la ei si de fiecare data cand incerc sa intru pe ftp am probleme, cand mai face o aplicatie nu imi uploadeaza schimbarile, nu se incarca site-ul.. NU CUMPARATI DE LA ASTIA.. a fost mai bine la hostgator decat la ei..
uite ce zice google: Mail PRIMIT AZI DOAR PT 1 DINTRE SITEURI, si mai sunt cateva
Over the last 24 hours, Googlebot encountered 1400 errors while attempting to connect to your site. Your site's overall connection failure rate is 50.8%.
Salut. Ca sa imi spun si eu parerea, trebuie sa ai in vedere urmatoarele:
1. nu ne-ai spus daca magazinele sunt targetate pe Romania sau international. Daca sunt pe Romania, ai grija hostingul care il iei sa fie tot pe server in Romania. Daca e pentru international, serverul pe care o sa fie hostate magazinele sa fie in zona cea mai targetata de tine (fie in Europa daca ai trafic european mai mult, fie in USA daca vrei sa mergi pe americani/canadieni).
2. nu ne-ai spus daca ai IP dedicat sau nu. Daca nu, pe noul host ai putea sa iti iei un astfel de IP.
3. dupa cum a spus si Tom, la modificarea serverului pe care esti hostat siteul tau va fi reevaluat, in special daca noul server are un avertisment din partea motorului de cautare (daca s-a facut spam din acea locatie de exemplu).
4. alt aspect pe care l-as lua in considerare: cum muti site-ul. Intai sa fie online in noua locatie, realizeaza schimbarea de DNS-uri, si doar cand esti absolut sigur ca DNS-urile noi au fost propagate in toata lumea pune jos site-ul vechi (personal din momentul schimbarii DNS-urilor as tine ambele variante online 72 de ore). Asta ca sa nu ai surprize sa vina botii motoarelor si sa incerce sa acceseze site-ul vechi, si sa il gaseasca "picat/inexistent".
O zi minunata si weekend placut!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)