1 out of 1 members found this post helpful.
Eu zic sa-ti iei un job pe acelasi domeniu cu specializarea facultatii. Te va scuti de la invatat, eventual batai de cap cu intelegerea unor teorii(in functie de facultate) pe care profesorii nu stiu ori nu au chef sa le explice, iti poti echivala examene si mai capeti si experienta. Si desi este in avantajul tau si daca ai face asta gratis, mai poti castiga si bani.
2 out of 2 members found this post helpful.
"Follow your passion, and money will follow".
Dupa 25 de ani de business, am ajuns la concluzia clara ca asta e cel mai bun sfat pe care il pot da.
3 out of 3 members found this post helpful.
Exact. Cel mai potrivit drum spre succes este drumul pe care-l cunoști cel mai bine. Daca asta înseamnă IT, începe să scrii și pleci de acolo 
Mie mi s-a părut o nișă potrivită IT-ul. Chiar dacă este aglomerată, e loc pentru toată lumea, pentru că...
- dacă nu există bani de investiții, eu nu văd într-un blog o mare resursă de capital.
Dar poate să urce natural, în timp, până la momentul în care ai să beneficiezi de alte perspective.
Ca o părere personală, chiar dacă nu-s vreun guru, pot să spun că înainte să încep cel mai mare proiect al meu, am pierdut 2 ani dezvoltând idei. Anii ăia s-au dus, gata. Și e păcat, pentru că puteam să scriu sute de articole interesante, generatoare de trafic. Și până la urmă m-am convins că știu să scriu, că pot să fac diferența, doar că n-am avut suficient curaj să încep să scriu 
Baftă!