Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Sugestie alegere nisa

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    388
    Putere Rep
    24

Implicit Sugestie alegere nisa

Daca tot vine vara si am mai mult timp pe care il pot folosi „cu cap” am decis sa imi deschid un blog de nisa care pe viitor sa ma ajute sa imi castig banii de paine la facultate. Am insa dubii si sunt indecis in legatura cu alegerea nisei blogului. Sunt pasionat de IT insa din cate am citit aici pe forum este o nisa foarte exploatata. Ma gandesc sa deschid si un site de gaming - stiri, review-uri samd - insa nu sunt sigur cat de mult va atrage atentia publicului.
    As avea nevoie de ajutorul vostru pentru a reusi sa imi aleg o nisa atat cunoscuta mie cat si cu sanse in mediul online.
    Toate cele bune, Adi.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Cand pe o strada sunt 10 magazine de gresie si faianta, al 11-lea se poate deschide fara prea mari probleme. Mergi pe nisa care te pasioneaza, ignora-i pe ceilalti sau incearca sa inveti de la ei.
    Caut cu jingle.ro.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Mergi pe nisa de IT pentru ca ai multe sub-nise care nu sunt dezvoltate mai deloc. In loc sa faci un blog care targeteaza totul in IT, unde vei avea nevoie de continut mult si in mod constant, mai bine targetezi ceva mai mic.

Un exemplu ales la intamplare - un blog in care axezi doar pe mouse-uri. Iti faci frumos cate o categorie pt mouse-uri ieftine, gaming, wireless etc
    Traficul este mic dar si competitia este mai slaba. Deci bani mai putini dar si munca mai putina, continut mai putin etc

Daca vezi ca siteul incepe sa prinda autoritate, poti sa te mai extinzi putin si pe tastaturi ieftine, iluminate, wireless, gaming etc

Cate putin, cate putin se face mare

TabulaWeb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    26th February 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    30
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Cand pe o strada sunt 10 magazine de gresie si faianta, al 11-lea se poate deschide fara prea mari probleme. Mergi pe nisa care te pasioneaza, ignora-i pe ceilalti sau incearca sa inveti de la ei.
    Ceea ce zici tu se aplica la mediul offline nu si online. Acolo unde exista un vad creat pentru o anumita grupa de produse intradevar poti sa-ti deschizi al 11-lea magazin si vei avea clienti, mai ales daca vii cu ceva nou, preturi mai mici, etc. Lumea vine acolo pentru a cumpara din start gama ta de produse, ai toate sansele sa-ti calce pragul si sa-ti cumpere. In online este diferit, nu ai strazi. Trebuie sa te gaseasca ei pe tine si asta prin seo, advertising , etc ... ceea ce implica din start niste cheltuieli si destul de mari pe care nu cred ca e dispus sa le acopere . Omul vea sa castige niste bani in facultate nu sa astepte cativa ani pana ajunge blogul lui sa castige putina autoritate.

Eu as merge pe gaming si m-as axa in special pe review-uri video postate pe youtube. Trafic ai avea din primele luni fara prea mari batai de cap si fara sa investesti bani. Ulterior ti-ai putea diversifica blogul cu un forum, cheat-uri, etc. Pentru monetizare la inceput adsense ulterior spatii de publicitate in cardul site-ului.
    Normal ca pentru a prezenta un review video al jocului ai nevoie sa ai instalat jocul respectiv. Avand in vedere ca nu cred ca-ti vei cumpara zeci de jocuri, poti crea review-uri pentru jocurile care sunt disponibile si in varianta demo. Ulterior poti incheia un contract de tip barter cu un distribuitor de jocuri video si in schimbul licentei de joc sa-i oferi spatiu publicitar in site sau chiar un watermark in prezentarea video a jocului.

Mult succes si bafta in facultate.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu zic sa-ti iei un job pe acelasi domeniu cu specializarea facultatii. Te va scuti de la invatat, eventual batai de cap cu intelegerea unor teorii(in functie de facultate) pe care profesorii nu stiu ori nu au chef sa le explice, iti poti echivala examene si mai capeti si experienta. Si desi este in avantajul tau si daca ai face asta gratis, mai poti castiga si bani.

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    388
    Putere Rep
    24

Implicit

Mulțumesc foarte frumos pentru răspunsuri. Mai aștept și altele, dacă există.
    Mulțumesc.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

"Follow your passion, and money will follow".

Dupa 25 de ani de business, am ajuns la concluzia clara ca asta e cel mai bun sfat pe care il pot da.

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Exact. Cel mai potrivit drum spre succes este drumul pe care-l cunoști cel mai bine. Daca asta înseamnă IT, începe să scrii și pleci de acolo

Mie mi s-a părut o nișă potrivită IT-ul. Chiar dacă este aglomerată, e loc pentru toată lumea, pentru că...
    - dacă nu există bani de investiții, eu nu văd într-un blog o mare resursă de capital.

Dar poate să urce natural, în timp, până la momentul în care ai să beneficiezi de alte perspective.

Ca o părere personală, chiar dacă nu-s vreun guru, pot să spun că înainte să încep cel mai mare proiect al meu, am pierdut 2 ani dezvoltând idei. Anii ăia s-au dus, gata. Și e păcat, pentru că puteam să scriu sute de articole interesante, generatoare de trafic. Și până la urmă m-am convins că știu să scriu, că pot să fac diferența, doar că n-am avut suficient curaj să încep să scriu

Baftă!

SmartGen este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2014
    Vârstă
    37
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Mergi pe o nisa unde ai habar si te pasioneaza

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sugestie site
    De gmircea în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th October 2013, 23:17
  2. 10$ pentru o sugestie de domeniu - nisa stiri.
    De Pancu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 16th April 2013, 23:51
  3. O parere.sugestie va rog
    De Marcouz în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 3rd April 2013, 14:51
  4. 10 advertoriale Gratuite ( 5 nisa femei + 5 la alegere )
    De MaXz în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 30th July 2012, 11:32
  5. o mica sugestie
    De Ioan Margineanu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st May 2007, 22:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii