1 out of 1 members found this post helpful.
Trimite si mie link cu pagina ta - Am dat click pe link din profil si nu merge.
Infolinks plătește prost, l-am folosit acum 3 ani. Dar la site-ul tău de videosharing nu o să ai prea mult text (din câte bănuiesc), în consecință nici nu vor apărea prea ok reclamele prin infolinks.
Chitika n-am folosit.
Cel mai bine testezi Chitika, buysellads, ebay, amazon, cj.com... ăstea-mi vin în minte acum.

Postat în original de
Yahweh
Salut,
Acum 10 zile am facut un site de videosharing de plictiseala, dar spre surprinderea mea in doar 10 zile a ajuns la peste 1200 unici / zi din google.com pe cuvinte cheie si imagini, vizitatorii, majoritatea lor sunt din US.Intrebarea mea este cum as putea monetize un astfel de site ? Am incercat cu adsense dupa 4 zile in care facusem 20 Euro contul a fost suspendat, cum era si de asteptat deoarece videourile sunt importate de pe youtube. M-am interesat putin si am aflat despre Infolinks si Chitika , cati dintre voi folosesc aceste retele de monetizare ? si ce-mi puteti spune despre ele ?
Sa inteleg ca adsense este valabil doar daca dai de adresa prin google?
Eu vin de pe forum.softpedia - Cei din jurul blogului meu sunt din lumea asta: it... automat pagina mea este prezenta pe mai multe adrese, nu vad la ce i-ar deranja link direct care pagina mea? ca doar nu imi dau singur click pe vreun anunt.
Eu recunosc ca intrebam mai mult pentru mine: Vreau ca in viitor sa pun si eu adsense pe blog - Din cauza asta am intrebat, nu am nimica cu adresa ta, din contra: Iti mai faceam o vizita in plus.
Sunt incepator - O sa incerc sa caut mai multe despre hitleap si jingling.
Am gandit blogul cu suport din partea adreselor unde intru: Ele sa fie nucleul.
Iti doresc bafta cu adresa! - Plec sa caut ce subiecte despre blogspot sunt prezente pe aici.
Multumesc.