Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Acces la secţiunea de Market

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Cand nu-ti pasa nu te obosesti sa scrii ca nu-ti pasa. Nici macar nu te gandesti ca nu-ti pasa, pentru ca ... nu-ti pasa.
    Am vrut sa scriu ca "nu-mi mai pasa", dar m-am grabit si n-am mai rectificat. Dar.. nu-mi mai pasa !

simionandrei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2014
    Vârstă
    32
    Posturi
    67
    Putere Rep
    0

Implicit

Mersi amigos, dau o bere, două, trei..
    Mersi

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    80
    Putere Rep
    23

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Chestia asta cu minusurile si ceea ce pare a fi lipsa de apreciere pentru incepatori ar trebui inteleasa in modul asta:

1. Minusurile sunt un mecanism prin care comunitatea incearca sa controleze nivelul calitatii de pe forum. Daca nu ar fi ele, Marketplace-ul (spre exemplu) ar fi invadat de o serie de oameni slabuti care nu doar ca "strica piata", dar si acopera postarile celor care au chestii de valoare. Plus ca ii descurajeaza pe unii din a spune prostii si iti dau un reper despre nivelul celui care posteaza. Desigur, nu e un sistem perfect, dar e ceva.

2. Minusurile nu sunt chiar absurde. Sa zicem ca iei un minus-doua aiurea. Poate chiar mai multe. E ok, se mai intampla. Unii poate nu te-au inteles, altii s-au grabit, altii (putini, cred eu) o fac din rautate, teribilism sau exces de zel. E ca in viata reala, doar nu te astepti sa intalnesti lucruri perfecte. Dar cat de dese ar putea fi minusurile nedrepte? Nu sunt atat de dese si, chiar daca apar, trebuie sa ai ceva prin care sa le acoperi. Spre exemplu, eu mi-am luat un negativ sau doua (pe merit sau nu) de la cineva cu putere foarte mare. Nu m-a trecut pe rosu (desi eram - si sunt inca- nou pe forum si nu apucasem sa postez prea mult), asta pentru ca multi alti oameni de pe forum au apreciat ca utile postarile mele.

3. Mereu se gaseste o chestie utila pe care o poti aduce comunitatii, asta chiar daca nu esti expert SEO, asa cum spunea Twigg. Nici eu nu sunt (desi am notiuni decente de SEO), dar stiu sa scriu, ma pricep decent la publicitate, promovare, carti utile si altele de care m-am lovit. Am ajutat cu unele postari, mi-am facut rapid liniute verzi si am putut posta in Marketplace.

4. Intrarea in controverse inutile te predispune la negative. Nu trebuie sa te apuci sa te certi cu oameni de pe forum, cel putin pana nu se ajunge la chestii deplasate. Unii, pentru ca nu sunt fata in fata, sunt mult mai critici, mai duri, mai cinici si privesc micile greseli ca pe catastrofe. Asa sunt unii cand sunt in spatele calculatorului, ce sa-i faci? Poate toti suntem asa. Nu te certa, dovedeste! Asta imi aminteste de o postare de-a mea la care "ma incoltisera", imi spuneau unii ca habar n-am sa scriu (ceea ce poate fi cel mult o gluma proasta, daca ma cunosti), ca ma laud (ceea ce pot accepta ca fiind adevarat ) samd. I-am lasat sa se descarce, am reactionat mai acid doar cand unul sarise calul. Intre timp, am continuat sa dau sfaturi care le-au parut utile unora. N-am parut neserios, iar comenzi am atat de multe incat trebuie sa refuz. Plus ca fac bani buni, daca as lucra full time probabil ca as ajunge la 30-40 de milioane pe luna. Liniutele verzi obtinute din postari utile si faptul ca nu m-am tiganit m-au ajutat. E de retinut asta, reteta e destul de simpla daca esti atent si daca nu te grabesti sa faci numarul de postari cu lucruri inutile.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sectiune Barter in Market
    De Rapsodia în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd February 2014, 14:23
  2. redirection with new acces method
    De Sorin Frumuseanu în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th September 2013, 11:32
  3. Facebook's Black Market
    De Raoul în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 0