Cum îmi pot debloca un site pentru a pune adsense iarăși pe el. Menționez că site-ul a fost al altei persoane și a fost banat adsense. Îl pot debloca într-un fel ținând cont că are un nou proprietar? Și dacă da cum ?
Mulțumesc !
Cum îmi pot debloca un site pentru a pune adsense iarăși pe el. Menționez că site-ul a fost al altei persoane și a fost banat adsense. Îl pot debloca într-un fel ținând cont că are un nou proprietar? Și dacă da cum ?
Mulțumesc !
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Din cate stiu eu, Google nu prea scoate ban-ul de pe site-urile de genul, dar poti incerca https://support.google.com/adsense/c...olation_appeal
Vezi sa ai codul de adsense in site cand trimiti form-ul de acolo.
Ideea este că am cumpărat un site care este banat în adsense, am eliminat conținutul care nu este acceptat conform termenilor și condițiilor lor și normal ar fi să-l deblocheze. Am trimis formularul ceva mai devreme, dar codul nu îl am pe site. De asemenea, la Nr. ID problemă: am pus una la nimereală și am primit imediat mesaj cum că id-ul nu există.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
ID-ul problemei pentru care a fost banat trebuie sa il aiba cel care ti-a vandut site-ul in contul sau de adsense. Spunei sa intre in cont si sa se uite la rubrica "Incalcari ale politicii" acolo trebuie sa apara mesajul prin care a fost anuntat ca a incalcat politica si a fost banat. In acel mesaj este trecut si id-ul problemei.
Păi, cel de la care am cumpărat site-ul la rândul său a cumpărat și el. Este o succesiune destul de măricică de străbătut pentru a afla id-ul problemei
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Si eu aveam un site banat de ceva timp pentru ca nu am observat o atentionare a lor.
M-am gandit sa-l deblochez si chiar daca am folosit id-ul vechi am primit un mesaj ce spunea ca ID-ul este invalid. Cum putem scapa de acest id?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)