Salut.De ce un site nou creat pe o micronisa pe .com nu im aduce niciun vizitator dupa 10 zile.Am postat vreo 10 articole dar nici un rezultat?Ce cauze pot fi?![]()
Salut.De ce un site nou creat pe o micronisa pe .com nu im aduce niciun vizitator dupa 10 zile.Am postat vreo 10 articole dar nici un rezultat?Ce cauze pot fi?![]()
Una e sa nu fie indexat, alta e sa fie indexat si sa nu aiba vizite.
Daca nu e indexat, e usor de indexat, cel mai simplu in WMT, fetch as google la cele 10 articole.
Daca nu rankeaza e alta discutie, vezi concurenta, vezi multe. De ce ar ranka al tau dupa 10 zile in fata lor? E emd macar? ceva detalii ar fi mai utile decatala la final.
P.S. Vezi cum iti faci curaj sa postezi si la Prezentare forumisti
Retired
Un continut unic de peste 300 de cuvinte ar fi trebuit sa aduca macar unul singur.Pe ro in aceeasi situatie aveam dupa o saptamana 100 de vizitatori.Ma gandesc ca domeniul sa nu fie problema,mai exact numele lui.Este mai long tail ca sa zic asa.Nu am considerat ca e nevoie de WMT insa o sa incerc si aceasta varianta.
P.S. O sa imi fac curaj ..in curand .
Acum doua luni .
Ai verificat daca ai articolele indexate? Poate esti pe o nisa cu o concurenta foarte mare.
Da e concurenta mare.Concurez cu inca 3 de-ale mele.Inca astept primul vizitator.Pana atunci public intruna.
Nu se mai intelege care este de fapt problema. Site-ul tau are o problema cu indexarea articolelor, sau, desi articolele sunt indexate, te deranjeaza ca inca nu ai avut nici un vizitator?
Daca nu ti-au fost indexate articolele:
- Google Webmaster Tools (sitemap xml + fetch as Google la articole)
- Te-ar ajuta mult sa aduci cateva link-uri spre site (de calitate, daca este posibil din aceeasi nisa), avand grija sa diluezi ancorele (punand accent mai mult pe brand).
- Sa continui sa faci ceea ce faci acum, adica sa postezi constant.
Daca faci lucrurile astea treptat, treptat, site-ul tau ar trebui sa intre in vizorul Google si sa-l indexeze mai repede.
Am facut tot ce ai explicat tu si am avut 2 intr-o ziAcum eu tot postez insa cred ca mi se trage de la faptul ca pe un host am trei domenii si trei subdomenii pe aceeasi nisa.Sa vad cum fac acuma.
Ce spui daca as abandona acest domeniu,as sterge tot si l-as redirectiona catre unul din celelalte?Pierd mai mult sau ...?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)