Am o lista in excel de pe un site unde s-au abonat mai multi utilizatori prin newsletter si vreau sa stiu si eu cum pot sa trimit la toti un mail, este vreun soft ceva sau pe online vreun site ?
Multumesc.
Am o lista in excel de pe un site unde s-au abonat mai multi utilizatori prin newsletter si vreau sa stiu si eu cum pot sa trimit la toti un mail, este vreun soft ceva sau pe online vreun site ?
Multumesc.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Salut, eu folosesc mailchimp.com inregistrare gratuita, import adrese si prin excel.
Cu contul gratuit poti avea pana la 2.000 de adrese email si poti trimite pana la 12.000 de mail-uri pe luna.
O zi buna.
O idee iti poate schimba viitorul...
Salut,
De ce-i colectezi in excel si nu printr-un serviciu dedicat, gen Mailchimp? e moca in limita a 2k useri si 12k mailuri lunar.
Fa-ti cont pe mailchimp, creeaza o lista si poti importa userii prin copy/paste din excel, ia 3 clickuri.
Bafta
Edit: am scris in acelasi timp, sa nu te mandreste cu mine![]()
Da pot activa aceasta functie, o sa ma uit in Mailchimp acum, multumesc frumos pentru raspunsuri, daca nu ma descurc revin aici cu un mesaj.
Si daca ai cunostinte de php poti implementa ca atunci cand se inscrie cineva la newsletter sa intre direct in lista de mailchimp.
O idee iti poate schimba viitorul...
Da pai are platforma direct mailchimp dar nu prea functioneaza ...
Dacă ai server dedicat poți trimite acele email-uri folosind doar php, uite un exemplu făcut în grabă
<?php
$nume = "emails.txt";
$tablou = file("emails.txt");
foreach ($tablou as $s) {
echo "<br /> $s";
$to = $s;
$subject = "Hi!";
$message = "Mesajul";
$headers = "From: contact@yahoo.com\r\nReply-To: contact@yahoo.com";
if (mail($to, $subject, $message, $headers)) {
echo("<p>Message successfully sent!</p>");
} else {
echo("<p>Message delivery failed...</p>");
}}
fclose($fh);
?>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)