Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Headlines (H) per page

Afișare hibrid

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit Headlines (H) per page

Cate H1, H2 sau H3 se 'accepta' pe o pagina?
    Daca am h1 in titlu, ar trebui sa-l mai bag si in continut? Daca il bag, pot fi acuzat de spamming? De exemplu, daca nu il bag, pluginul imi spune ca nu am h1 in articol, desi titlul e in h1.
    Este o ordine pe care trebuie sa o respectam? Daca bag h3 inainte de h2 are ceva?
    Din nou, cate h2, h3 pot avea pe pagina? Daca bag h2 la "zodie pesti" si inca unul la "horoscop pesti" - ma ajuta sau ma poate afecta?
    H4, h5, h6 - ma ajuta cu ceva? ...si la fel, de cate ori le pot folosi?

thanks.
    Vand Advertoriale (pr 5)

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Teoretic, un singur h1 pe pagina e recomandat. Faptul ca tu il ai pus ca titlul postarii din tema si nu-l vede plugin-ul in articol, nu conteaza. Oricum nu recomand astfel de plugin-uri.

Tot teoretic, H-urile ar trebui sa fie structurate ierarhic, desi nu cred ca are f mare importanta. Nu stiu daca mai conteaza sa mult acum, insa ideal ar fi sa fie ceva de genu:

Cod:
    H1
      H2
      H2
        H3
        H3
        H3
      H2
      H2
    si asa mai departe.

Eu nu folosest mai "jos" de H3. H1 le am automat in titlul postarii, H2 si H3 le pun manual in articol. H4-H6 cred ca-s inutile

Eu folosesc H2 la fiecare subtitlu din articol. Apoi, daca mai am alte subtitluri in acea sectiune, le pun H3... 5-6 H2-uri pe pagina nu afecteaza deloc, cel putin pana acum pe mine nu m-a afectat, dar nici nu pot sa zic daca m-a ajutat sau nu, pt ca asa formatez toate articolele, deci nu puteam face o comparatie
    Signatura lipsa

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Sincer nu cred ca motoarele de cautare mai tin cont de headings. Dupa ultimele miscari pe google nici nu mai imi dau seama de ce se tine cont intr-o pagina dat fiind faptul ca site-uri care nu ofera continut de calitate sunt inaintea celor care au continut bogat si de calitate.

Referitor la intrebarea ta eu pot sa spun ca am incercat mai multe variante dar nu am constatat nimic important.

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    137
    Putere Rep
    29

Implicit

principiul din spatele headlines-urilor, asa cum il vad eu, e urmatorul:
    tu subliniezi prin H1, H2 samd bucati importante din text (titluri ale caror subtext e important pentru useri) => si daca e important pentru useri e important si pentru search engines.

spiderul "citeste" codul ca un robot bineineteles, si face o analiza a configuratiei paginii -> unde vede headlines isi da seama ca trebuie sa acorde mai multa importanta. Mi se pare logic.
    Am citit mai demult ca folosirea literelor mari (fie ca sunt bolduite, fie font mare, sau prin css) ar avea aproape acelasi efect ca H1.
    Totusi, aportul acestora asupra unui eventual ranking se face prin titluri editoriale bogate in text, nu numai pentru intentia de ranking (folosing numai cuvinte cheie)

Ca un exemplu pentru zodii:
    Horoscop Pesti H1
    Zodia Pesti - Caracteristici H2
    Horoscop Pesti septembrie 2012 (Previziuni Astrologice pentru septembrie) H2; un H3 ar putea fi ceva legat de bani, dragoste si cariera.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cum zice tymbark, h1 se foloseste o singura data, asa am auzit si eu, restul pot fi folosite de mai multe ori.

Bonus

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri pe pagini cu Page Rank 4-7 ON PAGE!!!
    De diet.popu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 25th July 2013, 11:18
  2. Afecteaza in serp landing page/static page pe un blog ?
    De Serban Cristian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th June 2011, 09:58
  3. Studiu de caz on page xxx
    De w3bmaster în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th January 2009, 23:16
  4. page rank
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th March 2007, 18:53
  5. Continutul, adica on-page SEO vs off-page SEO
    De Razvan Pop în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st October 2005, 15:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •