Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Infolinks vs SEO

Bogdan Patru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti / Pitesti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Infolinks vs SEO

De curand am vorbit cu un blogger din India care e de parere ca infolinks afecteaza SEO. Avand in vedere ca nu prea am experienta in domeniu, tind sa intreb in cat mai multe locuri ce e bine si ce nu. Voi ce parere aveti?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu cat de mult afecteaza planul de optimizare (eu nu am simtit vreo diferenta), dar sunt N alte posibilitati.
    Daca tot ai adus vorba de infolinks, hai sa detaliez un pic experienta mea cu ei:
    1. au un sistem de suport foarte ok, raspund la toate mail-urile, ba chiar iti dau ei mail sa te felicite pentru cresterile de trafic sau sa te intrebe daca ai nevoie de sfaturi in cazul in care iti scade traficul.
    2. CPC-ul variaza intre 1 si 10 centi, insa CTR-ul e semnificativ mai mare. Cel mai mult am castigat vreo 6 dolari intr-o zi (un spike de 4000 de unici pe unul dintre site-urile monetizate si cu Infolinks), insa in principiu, la un trafic de 500 UV pe zi, castigurile sunt sub 50 de centi, deci nu prea se merita, mai ales ca reduc destul de mult din CTR-ul Adsense.
    3. platesc si prin Paypal, insa au un comision de $10, lucru care pe mine m-a deranjat oarecum.

Eu, unul, am renuntat la Infolinks definitiv. Chiar daca am luat de vreo 2 ori bani de la ei, sunt de parere ca puteam sa castig mai mult din Adsense daca nu instalam si Infolinks pe site.
    Ca fapt divers, nu am sesizat cresteri sau descresteri de trafic nici dupa introducerea codului si nici dupa scoaterea lui.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Bogdan Patru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti / Pitesti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu momenatan nu am reusit sa iau niciun ban de la ei, pentru ca au o limita de minim 100 de dolari pentru transfer prin Western Union si eu am doar 36 pana acum. Daca zici ca afecteaza CTR in Adsense atunci cred ca o sa renunt si eu la el. Si ai dreptate, eu tot 15-20 de centi pe zi fac la un trafic de 4-500 de unici pe zi. Mersi frumos!

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am tot auzit si eu povestile astea in ultimul an si am facut teste, dar nu am reusit sa confirm. Nu am observat nici o diferenta.

Oricum infolinks nu merita pastrat pe site cu cpc-ul pe care il ofera. Totusi se poate negocia cu ei in functie de trafic si mai ales de calitatea lui. Eu am reusit sa obtin de la ei pentru anumite siteuri un CPM garantat de $3.2.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Monetizare infolinks - foloseste cineva ?
    De Nichita în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th September 2010, 13:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •