Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Rally Cars

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit Rally Cars

Uite ca am facut si primul site in engleza. Sa vedem ce-o sa iasa. A iesit la lumina astazi. Inca nu stiu cam cat se ia pe un click, sper sa fie un domeniu bine targetat pentru adsense. Eu zic ca tema este destul de simpluta, dar usor de modificat. Pe viitor cred ca ar da bine un header mai frumos. Numele domeniului zic eu, l-am ales bine. Astept o parere din partea voastra atat cu privire la site cat mai ales la continut ( as vrea sa stiu daca este decent, usor de citit ).
    Linkul este aici Rally Cars
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Ar fi fost mai bine daca il prezentai dupa ce il finalizai. Uite un site pe care il vizitez frecvent, tot din domeniile raliuri, masini, poate reusesti sa-ti faci o idee despre cum ar trebui sa arate un astfel de site: gtspirit.com
    Ultima modificare făcută de w!ll; 16th July 2008 la 11:40. Motiv: scos link

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    38

Implicit

"Readers","Recent Comments" si celelalte laterale cu alb pe negru ma cam deranjeaza, e contrastul prea mare , imi atrag si "zapacesc" privirea

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

In loc de "Admin" pune-ti un nume normal. Cititorii vor sa se indentifice in ceea ce citesc.

Nu "Echipa de moderare" sau "Admin".
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    40

Implicit

Teme-ul e mişto însă am impresia că e unul free de wordpress, eventual să treci şi pe un design unic.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

WRC: din punctul meu de vedere nu sunt asa deranjante si sunt puse oarecum la vedere pentru a capta atentia. Multi mi-au zis ca a fost buna idee cu tipa de la readers, insa mai analizez.

Will: daca te referi la acele butoane test, le-am pus azi noapte cand ii explicam cuiva cum sa imi faca un banner, sper sa iasa ceva frumos. In rest, mari modificari nu cred ca voi mai face.

Doro: am preferat o astfel de tema, pentru e usor customizabila, pot sa modific rapid daca nu-mi place un lucru sau daca voi constata ca este un widget pus aiurea.Un design unic necesita cunostinte avansate si mai mult timp.

Cristi: da, ai dreptate, chiar am sa modific numele autorului. Initial ma gandisem si eu, insa mi-am pierdut ideea.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Da, la alea ma refeream. Coloanele din stanga si din dreapta se termina parca prea brusc, incearca sa mai adaugi cate ceva pe acolo (poze, link-uri, articole etc)

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Doro: am preferat o astfel de tema, pentru e usor customizabila, pot sa modific rapid daca nu-mi place un lucru sau daca voi constata ca este un widget pus aiurea.Un design unic necesita cunostinte avansate si mai mult timp.
    Fara chestiile astea (munca si experienta) niciodata nu vei avea ceva de succes, insa nu exclud si 'toate au in inceput' si uitandu-ma ca asta ii primu tau proiect EN si probabil printre primele online, e bine continut bun sa fie.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

anubis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

daniel imi place siteul, buna idee, mie de exemplu nu-mi trecea prin cap sa fac un website despre masini, raliuri. Partea despre care ti-a spus si dragos mai sus, e adevarata, nu cred ca un design unic realizat de tine nu poate fi usor de modificat. Ai un plus in ceea ce consta fiecare linie din cod, stii unde si cum sa modifici la un oarecare moment. In plus wordpress iti ofera posibilitatea de a folosi foarte usor fisierele temei.

si will pentru un astfel de site ca gtspirit, iti trebuie echipa, timp, cunostinte, informatii, si nu in ultimul rand pasiune pentru masini de curse sau raliuri in cazul de fata.

intotdeauna inainte de a face un website eu ma gandesc la limiele/posibilitatile mele de a intretine respectivul site.
    "Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

site-u' e ok. cat timp copyscape spune ca ai continut 100% unic merge treaba eu as angaja niste indieni ca sa-mi posteze pe forumuri related auto cu backlink in semnatura. e o varianta foarte buna si relativ ieftina pentru a obtine backlinkuri related. oricum... depinde si de tine cat esti dispus sa investesti in site [nu neaparat bani... timp in special]

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. site masini (in engleza) "cars"
    De cris în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th June 2010, 17:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •