Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Site Consultanta

Afișare hibrid

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut.

"care este" www. 4 consulting.ro

M-ar interesa mai mult sugestii pe partea de SEO; la capitolul asta stiu ca mai am de lucru zdravan la text, iar la altele...nu prea stiu ; poate ma ajutati voi cu un sfat-doua.
    Cuvintele cheie sunt cam cele din mini-meniul din dreapta care se tot repeta, adica serviciile de consultanta.

Si conteaza si ca prima impresie, design: serios, neserios, clar, usor de folosit sau ba, etc.

Site-ul l-am facut pe un template, deci nu creatie proprie; este primul pt.mine si deocamdata ma bucur
    ca am fost in stare si de atat, plecand de la zero si de putin timp; incerc sa citesc si sa invat cat mai multe si pe partea asta si pe optimizare, dar pana o sa mai "cresc" m-ar ajuta ceva sfaturi, critici, etc.

Multumesc,
    Mihai.

p.s. Krumel, asta e pe concret; nici un melc nici nimic!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Pai hai sa incep:
    Nu ai robots.txt, nu e valid (o sa spui ca nu conteaza...dar o sa te inseli), ai o densitate mare pentru un cuvant (ISO) mare, general care are echivalent si in engleza....nu e un cuvant specific cu care sa poti avea rezultate.
    Poti renunta la afisarea cuvintelor "ISO, calitate, ISO 9001," din meta keyword.

Deasemenea ai link-uri catre site-uri ce nu au treaba cu domeniul tau de activitate. As chiar nu o sa o inteleg niciodata. Nu neaparat referitor la site-ul tau.
    Ex.: site din domeniul alimenta, care are sectiune de link-uri (sincer nu ii vad rostul) catre site-uri total dinafara subiectului pe care il trateaza site-ul respectiv. Gen: Google, Yahoo! si un ziar romanesc sau un director.
    Warnings:
    line 50 column 1 - Warning: discarding unexpected <body>
    line 220 column 108 - Warning: unescaped & which should be written as &amp;
    line 223 column 108 - Warning: unescaped & which should be written as &amp;
    line 224 column 149 - Warning: unescaped & which should be written as &amp;
    line 224 column 266 - Warning: unescaped & which should be written as &amp;

0 errors / 5 warnings

Nu vad un Site Map, chiar daca ai pus pe fiecare pagine un "Home". Nu vad meta-ul ptr autor. Nu prea inteleg din titlu, de ce e nevoie de parantezele alea explicative.
    Poti ocupa locul respectiv cu cuvinte mai importante.

In schimb designul mi se pare reusit. Si nu aveti mesaje pe site de genul: "cel/cea mai tare/buna firma din domeniu". Asta e bine pentru imagina site-ului. Lasati pe altii sa va laude. Sau sa va critice.

Incearca pe prima pagina sa bagi ceva text cu relevanta prin care sa explicti ceea ce faceti prin cuvinte cheie cu relevanta pentru site.

Cam atat. Momentan.
    Succes.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Momentan fara SEO, doar la prima vedere: toata zona de jos da senzatia de dezordine, de aruncate cu furca acolo sau puse la nimereala. Si doar din 2 cauze foarte simple: poza si "bine ati venit pe...". Mult mai bine mi se pare ca ar arata cu poza pusa in dreapta si aliniata cu cea de pe randul de jos sau ea pusa in stanga dar aliniata cu marginea casetei de sub ea. In acelasi timp, pozitia pozei pe verticala ar trebui sa fie la acelasi nivel cu caseta din stanga ei, iar textul sa stea mai la dreapta.

O alta "buba" ar fi linkurile la rollover. Chiar daca nu sunt 100% de acord cu schimbarea dimensiunii pe textul simplu la rollover, la tine apare o alta problema datorita lui: 2 linkuri din servicii devin prea mari ca sa mai intre pe un singur rand. Ca atare devine greu pentru un vizitator sa selecteze linkul corect (nu stiu daca ai observat dar, daca la rollover linkul ocupa 2 randuri si tu mergi pe linkul de dedesubt, se rearanjeaza linkurile, cel care era sub mouse revine la un rand si ma trezesc pe cu totul alt link).

Si o sugestie. Ai putea face ceva dragut daca tot ai pus rollover pe butoane: roteste sageata cu 90 de grade la mouse over.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

- nu am robots.txt, n-am stiut sa fac fiserul; deocamdata;
    - nu o sa spun ca nu conteaza ca nu e valid; m-am straduit de pe la 20 si am ajuns la ..6 parca; aici m-am oprit
    - cuvantul ISO, din pacate, cam trebuie sa il las pt.ca rezultatele sunt pe ISO combinat cu ceva: consultanta, certificare (cautari de baza am vazut);
    - link-urile au ramas de la site-ul vechi; au fost puse la vremea lor ca si conditie de inscriere intr-un anume director; de ex.adresa . ro este indexata tare pe domeniu asta si are rezultate in prima pagina pe multe cautari; credeam ca daca linkurile nu&#39;s in prima pagina nu dauneaza grav sanatatii; daca asa e, o sa le scot (mai putin adresa ca n-am incotro); de preferat sa le scot?
    - sitemap exista, dar nu e vizibil pt.vizitatori; conteaza sa fie vazut si cu link in prima pagina odata ce a fost submisa?
    - in ce fel conteaza meta-ul pt.autor?
    - care paranteze explicative din titluri?
    - "Incearca pe prima pagina sa bagi ceva text cu relevanta prin care sa explicti ceea ce faceti prin cuvinte cheie cu relevanta pentru site."
    parca nu m-as apuca sa modific home in sensul de marit, lungit, latit; sau in ce sens ai spus asta? in textul ala care e, am pus cat am putut; si vreo 2-3 ALT-uri. se mai poate putin cred;

@miromulus,
    - m-am pierdut in geometria gandirii spatiale imaginare a primului tau paragraf&#33;
    pe cuvant, am repetat de cateva ori dar tot nu am inteles ...;
    - a 2a buba cu link-urile: de ce devine greu pt.vizitatori sa selecteze link-ul?
    nu te trezesti cu mouse-ul pe alt link datorita efectului, serios; chiar ramane pe link-ul pe care te-ai pus; incearca din nou.

Multumesc si sarutari de maini doamnei&#33;

miromulus, data viitoare poate putin SEO?

p.s. mai vreau.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(too_night &#064; Dec 7 2005, 10&#58;25 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>

@miromulus,
    - m-am pierdut in geometria gandirii spatiale imaginare a primului tau paragraf&#33;
    pe cuvant, am repetat de cateva ori dar tot nu am inteles ...;
    - a 2a buba cu link-urile: de ce devine greu pt.vizitatori sa selecteze link-ul?
    nu te trezesti cu mouse-ul pe alt link datorita efectului, serios; chiar ramane pe link-ul pe care te-ai pus; incearca din nou.
    Multumesc si sarutari de maini doamnei&#33;

miromulus, data viitoare poate putin SEO?

p.s. mai vreau.
    [/QUOTE]

Scuze, oboseala. Ce vroiam sa spun, mai concis acum:

1. nici poza nici titlul nu sunt aliniate cu nimic. Nici un alt element din site nu pare a vea legatura cu ele
    2. mergi cu mouse-ul pe: consultanta-ohsas-18001. Daca lasi mouse-ul jos pe partea stanga, incercand sa treci la consultana HACCP te trezesti pe sisteme integrate. Evident ca poti evita situatia dar inseamna "las&#39; ca merge si asa"
    3. ar mai fi ceva mici erori grafice, dar mai putin importante, gen vizibilitatea slaba a textului, utilizarea prea des a alinierii centrale, dar si lucruri bune (logo-ul imi place in mod deosebit

Nu neaparat SEO: Vad ca incerci sa creezi un brand (QM consulting). Ar fi o idee sa-i pui numele in titlu

SEO: ce as mai putea spune dupa krumel?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Scuze, era vorba de ..
    <META NAME="description" CONTENT="Servicii de management (pentru certificare ISO): Consultanta ISO 9001 (calitate), consultanta ISO 14001 (mediu), consultanta HACCP (alimentar) si OHSAS 18001 (sanatate-securitate)">
    Meta tag-urile sint pentru identificare. Inclusiv cel pentru autor. E o linie simpla...destul de importanta.
    Site map-ul e si pentru accesibilitatea si utilizabilitatea site-ului fata de utilizatori. Nu doar pentru motorarele de cautare.
    Textul te va ajuta sa ai o relevanta pe prima pagina la cuvintele tale cheie. Daca vrei poti sa pui pe restul Dar cred ca prima pagina e mai importanta.

SPor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

A...da; parantezele din meta description: prima nu isi are locul, o sa o scot; celelalte insa nu sunt explicatii, ci un fel de sinonime, deci variante de cautare (adica iso 14001=mediu, samd).
    O sa pun tag-ul pt.autor.
    Sitemap-ul e un xml care arata destul de urat si nefolositor pt un vizitator...cel putin asta al meu

@miromulus, poza de sus formeaza cu cele 2 de sub ea un triunghi echilateral (tare, nu? ); prin asta
    exista o simetrie, cel putin asa mi se pare mie;
    Ai dreptate cu mouse-ul peste meniul de jos; dar adevarul ca trebuie sa te straduiesti; oricum
    merita modificat, intr-adevar, multumesc. Si cu textul ai dreptate cred, e prea deschis, merge mai inchis la culoare, mai vizibil; o sa il modific.

Mai astept critici, pareri, sugestii si de la altcineva (s-au specializat 2 oameni); n-ar strica nici vreo solutie la problemele vazute, dar....

Salutare&#33;

Post edit: problema de matematica si altele:
    daca 3 din 6 post-uri sunt ale mele iar vantul nu bate deloc, in cat timp tre&#39;sa ma las de postat pe topic-ul asta?
    Gata, am rezolvat-o&#33;

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Si totusi, mai incerc odata...

- am sters parantezele alea din meta de care spunei, Krumel (oricum nu prea erau sanse sa am rezultate pe ele);
    - am pus meta-ul pt. autor; n-am inteles cum ajuta, dar l-am pus
    - am redus densitatea lui ISO (pana max.3);
    - am ras pagina de link-uri utile, Krumel:-); erau in-utile (mai putin 1 link pe care nu stiu unde sa il pun, are ceva daca il pun pe home, jos?)
    - am schimbat culoarea fontului; este mai "citibil" acum.

Mai am de rezolvat problemuta aia cu link-ul ala de care spunea Miromulus.
    O sa pun si acel robots.txt ; ca sa permit all pun intr-un .txt DOAR asta:

User-agent: *
    Disallow: ?

Ce sa mai fac? Sa tac? :lol:

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de too_night &#064; Dec 9 2005, 03&#58;50 PM) [post=7711
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    De ce sa taci? Posteaza aici ca pana la urma mai raspunde cineva. Uite inca ceva: poti adauga inca 2 pagini cu efecte si in seo si pentru public: press releas]
    [/QUOTE]

De ce sa taci? Posteaza aici ca pana la urma mai raspunde cineva. Uite inca ceva: poti adauga inca 2 pagini cu efecte si in seo si pentru public: press release si referinte de la clienti.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de miromulus &#064; Dec 9 2005, 01&#58;58 PM) [post=7713
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    De ce sa taci? Posteaza aici ca pana la urma mai raspunde cineva. Uite inca ceva: poti adauga inca 2 pagini cu efecte si in seo si pentru public: press release si referinte de la clienti.
    Asa e cu paginile, am gandit deja ceva de genul celor zise de tine, press release; o sa fac activ butonul
    cu stiri din domeniul iso si o sa fac o pagina separata pt.asta; o sa mai fac si o pagina separata despre certificare, organisme, etc, cu link din "va recomandam", dar mai dureaza putin si dep]
    [/QUOTE]

Asa e cu paginile, am gandit deja ceva de genul celor zise de tine, press release; o sa fac activ butonul
    cu stiri din domeniul iso si o sa fac o pagina separata pt.asta; o sa mai fac si o pagina separata despre certificare, organisme, etc, cu link din "va recomandam", dar mai dureaza putin si depinde si de alti "factori" :-)

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. consultanta "city guide" online
    De vladimir în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th April 2017, 13:34
  2. Cumpar consultanta/servicii SEO
    De Serban Cristian în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th April 2010, 03:30
  3. Consultanta pret domeniu premium
    De Serban Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 33