Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Bacalaureat2008.net

SorelMihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th September 2007
    Locaţie
    Hateg, RO
    Vârstă
    34
    Posturi
    116
    Putere Rep
    35

Implicit Bacalaureat2008.net

Am făcut anul trecut un site legat de testele naţionale, a prins. Am luat pe atunci bacalaureat2008.net şi am făcut un mic site pe el.

Precizări:
    1. Site-ul e în modificare. Designul se v-a modifica substanţial într-o lună, o lună jumate. Schimb pe rând unele chestii. Am schimbat odată brusc aspectul şi userii nu au reacţionat prea bine.
    2. Site-ul e funcţional de prin octombrie, dar nu m-am ocupat de el decât de la sfârşitul lui decembrie.

Am reuşit, cu greu, să ating primul loc pentru "bacalaureat 2008". La rezultate apărea competitorul cu .info, care avea generate şi site links (vedeţi
    aici) . N-am crezut că-l mai pot învinge, dar am reuşit. Acum mă străduiesc şi pentru bac 2008, noutati bacalaureat, variante bac 2008 şi alte keyword-uri de genul.

Aştept orice tip de comentariu, dar în special cele legate de SEO.
    Conţinutul e adăugat de nişte copii de clasa a XII-a. Idei pe care le-aş sugera lor în ceea ce priveşte conţinutul.

Mulţumesc!

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de SorelMihai Vezi Post

Aştept orice tip de comentariu, dar în special cele legate de SEO.
    Conţinutul e adăugat de nişte copii de clasa a XII-a. Idei pe care le-aş sugera lor în ceea ce priveşte conţinutul.

Mulţumesc!
    1. E suficient atat, ai ajuns pe locul 1 in google, deci ai vizitatori.
    2. Acu trebuie sa te gandesti la celalalt aspect: content is king; deci va trebui sa pastrezi vizitatorii pe site (cat mai multe pagini vizitate) prin adaugarea de continut mai valoros decat al asa-zisei concurente; asa ca axeaza-te pe informatie de calitate, fiindca optimizarea te-a adus pe 1 - deci la seo practic nu mai ai probleme.

PS
    Asa ca roaga "copiii de clasa a XII-a" sa mai adauge continut (nu pentru google, mai mult pentru vizitatori).
    Totusi nu am inteles de ce ai modificat designul..cei ce dau bacul nu au treaba cu designul site-ului, mai degraba cu informatia.
    Ultima modificare făcută de Michael; 20th January 2008 la 06:19.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    39

Implicit

n-are treaba cu informatia... insa are treaba cu aspectul in care ii este oferita informatia

SorelMihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th September 2007
    Locaţie
    Hateg, RO
    Vârstă
    34
    Posturi
    116
    Putere Rep
    35

Implicit

Mersi Michael.
    Eu cred că se mai pot aduce îmbunătăţiri la aspect, e spre binele vizitatorului. Nu voi încurca treburile, le voi îmbunătăţi. Dar voi face schimbările treptat, să nu mai existe şocuri.

Alte sfaturi din p.d.v. seo?

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de SorelMihai Vezi Post
    Mersi Michael.
    Eu cred că se mai pot aduce îmbunătăţiri la aspect, e spre binele vizitatorului. Nu voi încurca treburile, le voi îmbunătăţi. Dar voi face schimbările treptat, să nu mai existe şocuri.

Alte sfaturi din p.d.v. seo?
    Mai diversifica putin cautarile si dezvolta si pe alte keywords, in afara de "bacalaureat 2008":
    -de fapt mai greu e sa gasesti cuvintele cheie si combinatiile inrudite cu keywordul bacalaureat (pe care vizitatorii obisnuiesc sa le foloseasca in cautari), decat optimizarea in sine, dupa ce deja le stii.

Deci cauta keywords related. (vezi poate a uitat vreun competitor lacatul deschis pe trafic.ro si mai afli de pe acolo cate ceva)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bacalaureat2008.net
    De SorelMihai în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 2nd April 2008, 20:43
  2. Bacalaureat2008.net
    De SorelMihai în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th February 2008, 14:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte