ma da rai sunteti![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
In primul rand as vrea sa-i critic pe cativa dintre voi pentru comentariile aduse lui maneaalin, deoarece posteaza numai sa le creasca post count-ul si nu-l ajuta cu nimic.
@maneaalin
1. tutorialeincepatori.as.ro
De ce faci site-uri de tutoriale, cand aparent tu abia sti HTML pentru incepatori ?
Cum crezi ca vei starni interes daca cunostintele tale sunt minime ?
Eu cred ca nu ai o varsta prea inaintata , tocmai de aceea iti recomand sa lasi deoparte astfel de proiecte cu tutoriale copiate si sa te apuci de invatat pentru inceput HTML si CSS, apoi putin javascript si in final PHP si MySQL.
Limbajele acestea cer timp , iar daca vei reusi sa le stapanesti vrei reusi multe precum vei face tutoriale proprii.
2. idurimess.as.ro
Site-ul asta este o idee foarte proasta , pentru ca tu pur si simplu nu repecti intimitatea persoanelor, cu exceptia celor care isi dau acordul in prvinta publicari id-ului.
3. alladinzone.110mb.com
Ceea ce practici tu aici este indexare de link-uri de tip warez , ce sunt interzise atat de firma 110mb.com ,cat si de firmele ce ofera serviciile de filehosting si se poate ajunge la mai mult decat suspendarea contului tau.
Sper sa ti cont de ceea ce ti-am scris.
In primul rand , nu vad si eu un domeniu al lui, toate sunt free, cand vad .as sau .go .lx,,, si lista continua,,, nu ma mai uit pe ele.
totul incepe cu un website simplu si cu un subdomeniu free....multi au inceput asa si au ajuns mari programatori sau webdesigneri !![]()
Am ramas mut de uimire. Si ma gandeam ca poate as.ro de la primul site e asa cum zicea cineva... "lipsa de profesionalism..." adica un site care vrea trafic si se vrea cu pretentii e simplu www[punct]blalalalallalallalalalablaallala[punct]ro. sau orice altceva (com, eu, org)
N-am avut curaj sa intru pe celelalte.![]()
Nu spun ca e rau sa ai as.ro sau alte gazde pentru site dar sa spui ca e tutorial pentru design web....![]()
... Si eu am inceput cu as.ro si mai am cateva site-uri gazduite ... dar invat deocamdata nu ma dau rotund pe site-uri cu cunostintele de webdesign. Mai bine fa-te cunoscut prin portofoliu decat prin linkuri puse pe ici-colo. Ma refer la reclama pt webdesign... Daca ai ceva de spus vei fi cautat cu siguranta... dar asta inseamna site pe domeniu cumparat.
www[punct]blalalalallalallalalalablaallala[punct]ro cu putina reclama bine facuta.
Faptul ca eu ca cititor al acestui forum acum am intrat pe site-ul tau nu inseamna ca ti-am facut trafic. Am intrat si am iesit repede. Simplu: Nu era ceea ce doream sa vad.
Si ca sa nu iti iau tot elanul incearca sa te documentezi si sa inveti sa faci un site... mai ai nevoie de bun-gust si imaginatie... sigur poate iesi ceva fain. Internetul e plin de site-uri cu tutoriale bine facute. Nu e nevoie de inca unul. Joaca-te acasa cu programele de facut site-uri si pune-ti munca pe internet daca vrei dar invata in fiecare zi ceva nou. Exercitiul te poate creste mare. Site-ul bun e facut de continut. Succes!
rectific:
am intrat si pe zona lu' aladin ...
Uimire mare. Pe langa ce am scris mai sus iti trebuie si SERIOZITATE. Asta daca vrei vizitatori si alte persoane pe langa vecinii de bloc sau de pe strada ta.
UPDATE:
Uimirea continua...
Inca patru sfaturi tot de la un incepator:Site-ul idurimess.as.ro a fost creat de catre Alladin. Pentru contact ma puteti gsi la alladinalin[ad]yahoo.com
1. NICIODATA, dar ABSOLUT NICIODATA nu pune adresa de mail asa cum ai pus-o pe site (cu "coada de maimuta" sau "arond"). "Prietenii stiu de ce..."
2. NU te apuca de munca la un site pe stomacul gol, risti sa mananci literele si nu da bine la imaginea ta deja sifonata.
3. Cei care intra pe site vor sa vada CONTINUT de CALITATE si in nici un caz numarul de clickuri (intrari) pe site. Deci scrie mai mic ce nu e important.
4. Trecem peste continutul site-ului cu id-uri de mess... Atunci cand faci un tabel cu date fa-l mai accesibil cu optiuni de sortare. Un tabel cu filtre (fete, baieti, varsta si asa mai departe) e suficient
GATA! Ma opresc aici. Am avut rabdare sa scriu atata doar spre binele tau, zic eu.
![]()
... UPDATE...
![]()
![]()
- gramatica ei de algebra... Deci inainte de tot ce am scris pana aici exista ceva mai important:Intoarcete la prima pagina
Faptul ca ai scris "gsi" (scapand "a") se poate intelege. E viteza care ucide cuvinte... Dar "intoarcete"??? ... Pune mana pe carte ca nu urzica!
Mult... mult... muuuuuuuuuuuult de munca!!!![]()
Acum chiar inchei mesajul asta... mut de uimire...
Ultima modificare făcută de D@n; 10th December 2007 la 12:30.
Daca erau online acum 10 ani se puteau considera site-uri de incepator grupa mica gradinita, dar in 2007 ...
fara suparare, daca vrei sa te apuci de afaceri pe internet, fa-o cum trebuie.
Pentru inceput, invata programare si design la un nivel decent..
Apoi, inregistreaza-ti unul sau mai multe domenii platite, nu din acestea gratuite
aici tin sa te contrazic a face afaceri pe net nu e tot una cu a sti programare sau design, am prieteni care stiu programare si altii care stiu web design si lucreaza pentru diverse firmepe un salariu de 10 - 20 de mil, bani care iar putea castiga cu un singur site
; ca sa faci "afaceri pe net" tre sa stii cate ceva din mai toate adica si un pic de macromedia, php, si un pic design, apoi sa ai capacitatea de a angaja un programator sau un webdesigner
eu cel putin cred ca asa stau lucrurile, cu asa zisele afacerile astea
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)