Sa ma tai daca am inteles propozitia astadin cauza fisierelor .pdf din rubrica "DE INTERES" din partea stanga, keywords-urile principale au fost alterate in ceea ce priveste continutul siteului (acele fisiere .pdf sunt de mari dimensiuni si contin legislatie si codul CAEN).![]()
1. In primul rand te rog sa citesti micul ghid de optimizare seo. You know, alturi, title, css extern ...
2. Fa un sitemap (daca nu ai inca) si baga-l prin webmaster tools.
3. Nu sterge paginile deja indexate. Google o sa ti le reindexeze si atunci o sa se vada modificarile. Citisem pe undeva de ce nu-i bine sa le stergi da nu mai tin minte nici unde, nici de ce![]()
4. Titlurile mi se par cam la fel la toate paginile.
Nu mai pune i-firma la inceput, pune la sfarsit daca vrei. De ex, la "Principalele etape pentru infiintare firma", titlul este "I-FIRMA Infiintare firma". Wrong! Pune titlul: "Principalele etape pentru infiintare firma - I-Firma". Fa la fel si la description. Si la keywords.
5. Apropo de keywords: nu vad keywords-ul principal: infiintare firme, infiintari firme. Poti sa folosesti tool-ul lui Ciprian Sorlea Analiza competitiei pt cuvintele cheie.
Si fa keywords diferite pt fiecare pagina. Si descrieri. Si titluri.
6. Pdf-ul ala cu codul CAEN se deschide hmmm, relativ repejor pe un calc puternic si cu conexiune buna la internet. Dar cineva care are clicknet si calc nu prea puternic, cred ca imbatraneste si pana la urma renunta la a-l mai deschide. Gaseste alta modalitate de afisare.
7. Linkul pe index pune-l catre www. i-firma. ro
8. "De interes pentru infintare firme".
9. Cred ca ti-am trimis un mesaj cu blankuri. Nu m-am prins daca l-a trimis. Refa verificarea formularului de contact. Si "apasa aici pt a revenii"
10. utile, despre noi: not found.
11. Valideaza siteul.
12. "trebuiesc indeplinite anumite formalitati" -> trebuie, nu trebuiesc
13. "Ne puteti contacta la numarele".
Gata, 13, sa fie cu noroc
Later edit: know I see that you're a girl! Mult succes in continuare!

! Mult succes in continuare!
Răspunde cu citat