Va multumesc tuturor pentru idei si pentru replicile mucalite .. de aia imi place aici
@add: da .. am trimis mesajul celor 12 utilizatori .. stiu ca e "ciudat" sa te simti prost ca trimiti mails, dar nu prea imi place sa abuzez de rabdarea lor, pentru ca si eu urasc mail-urile
@bogdan985: am urmat ideile de nofollow si am modificat the link. Chestia cu vizitatorule este traducerea de la "welcome guest" .. asta e mesajul default al forum-ului ... daca deranjeaza prea tare, intru in language file si modific, ca doar eu am tradus myBB-ul (alaturi de cativa mebri foarte harnici de pe un alt proiect de al meu)
@Diana .. ma uit acum pe ghid .. myBB este praf se pare la seo, asa ca trebuie sa pun artificial tot felul de chestii, dar ii dam de capat
Modific si meniul .. am pus chestia aia mare cu "exclusivitatea" sa vada cei interesati de lucrarile mele ca sunt "semnate" .. ca data trecuta, cand s-a furat layout-ul de pe mybb.ro mi s-a replicat ca nu era nici un "copyright". na, acum este ...
@Seo_clean multumesc pentru cuvintele frumoase
Daca eram eu in poza, iti dai seama ca nenea ala dulce nu mai avea nimic, decat poate sapca
Am din fericire niste prieteni care se chinuie pe toate forumurile mele. sunt foarte utili, asta e clar.
Inca o data multumesc pentru ajutor si ideile bune. Ma apuc de munca pentru a mai implementa cate ceva din ce mi-ati propus.

Răspunde cu citat