ms zzzttt pt sfat ...mai ales pt modul in care ai facut-o. Apreciez asta.
Treaba sta in felul urmator:
1) Intr-adevar la portfolio sunt 2 site-uri care nu-mi apartin, dar reprezinta ce stiu sa fac + ca nu ii la curent site-ul cu porofoliu meu si stati linistiti nu sunt de pe TM !!( aviz amatorilor care se agita ca p[esi si au impresia ca le stric afacerile.Daca vreti sa faceti bani seriosi din webdesign, stati linistiti ca nu forumul asta este solutia.Prin intermediul forumului asta faceti ceva bani, dar nu avere)
2) nu m-am ocupat de site in fiecare detaliu pt ca nu m-a interesat sa arate traznet.Din cate stiu am eroare la butoanele din menu si anume textul ii prea spre dreapta, iar asta pt ca am folosit un text diferit pe care voi nu il aveti in windows, iar browserul vostru baga automat text-ul default si anume times new roman.Ma voi ocupa si de asta + desigur, o sa-l optimizez, insa cum a zis si zzzttt mai greu cu flashul.....tre sa vad ce ii de facut in privinta asta
( nu ma pricep la optimizare....nu stiu decat cateva smecherii)
3) nu mai fiti atat de rautaciosi.....JUR nu am mai vazut atata rautate pe vreun forum, fie el de web design, fie de discutii legate de viata de zi cu zi si nu ma refer neaparat la thread-ul asta, ci si le celalalte in care am postat.
inscaun multumesc pt pareri, dar nu am nevoie de parerile tale.
Mascka eu cred ca te poti abtine si tu de la comentarii atata timp cat nu raspunzi la problema ridicata de mine in acest thread
Multumesc tuturor pt pareri si daca se poate as dori si ceva link-uri catre tutoriale unde as putea sa citesc despre erorile pe care mi le prezentati. Daca nu ii ok sa postati link-urile aici, ii ok sa mi le dati pe PM

Răspunde cu citat