am scos si eu o fata noua + ceva cod php.. la http://www.4pcsoft.com.
pentru ca este un forum dedicat seo, astept sfaturi in aceasta directie in mod special..
merci de timpul acordat..
am scos si eu o fata noua + ceva cod php.. la http://www.4pcsoft.com.
pentru ca este un forum dedicat seo, astept sfaturi in aceasta directie in mod special..
merci de timpul acordat..
Azi sunt carcotasa
5 minute am stat doar sa se incarce siteul. Da' hai sa zicem ca e ISP-ul meu de vina.
Tu vrei sa-ti dam sfaturi SEO pe cod scris pe 3 randuri. Nu crezi ca e cam greu de urmarit? Eu, cel putin, dupa 3 ecrane pe orizontala, m-am enervat si am lasat-o balta.
Dar designul imi place
Later: vezi la newsletter: to recive fresh news from us
Ultima modificare făcută de Diana; 2nd April 2007 la 22:48.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Nu e ISP-ul tau, si eu a trebuit sa astept dupa el. Si cica trag cu 6 megabiti pe sec.
Anyway, vad ca vrei sa te bati pentru Free download (Results 1 - 10 of about 582,000,000), cam multicel.
In cod nu mi-am bagat nasul ca m-a speriat Diana. Ce am vazut, asa quicky:
- titlul de pe home e Home page. De cate ori sa repet ca si linkurile interne conteaza. De ce sa optimizezi pentru "home page"?
- ai linkuri de genul "more details". Incearca "details about numele softului"
Mai departe cand imi fac curaj
Inainte de SEO: 21 de query-uri pentru prima pagina? Come on.... Eu zic ca poti rezolva cu maxim 5-6 query-uri permanente prima pagina.
incarca greu.. si navigand am primit si niste errori mysql.. care la refresh si-au revenit, sa faci un debuging la query-uri..
am rezolvat-o cu viteza.. sper sa nu mai apara si alte probleme..
inscaun.. daca mai gasesti ceva.. pls da repede paste la link here sa ma uit si eu..
dar ceva teste? un register, un review, un download.. nimic?
Ultima modificare făcută de Mascka; 12th April 2007 la 02:22.
Timisoara, ISP-ul UPC, 6Mbps
Nu exagerez, dar si eu am stat 4-5 minute pana s-a incarcat prima pagina.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
UPC-ul are probleme la extern, din romtelecom/rds/atlas se incarca ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)