Eu iti recomand Opencart !

Parerea mea ( sper sa nu fie cu suparare ):

- butoanele detalii si pretul nu sunt evidentiate deloc... sunt la fel albe pe un fundal inchis, iti distrage prea mult atentia imaginile produselor pe acel background de la produse ( cred ca ar trebui unul mai lite sau chiar spre clean ).
- Numele produsului ... i-am pierdut ordinea si viziunea cand am intrat in pagina de produs .. din cauza siglei.. prea aproape de el si prea tipatoare.. ! Trebuie putina spatiere pe acolo..
- Buttonul de adaunga in cos este putin cam ascuns. Nu crezi ca ar fi mai bine imaginea in stanga, si detaliile in dreapta inclusiv butonuld e adauga in cos si alte optiuni ? Mi se pare mai ok sa-i oferi omului acelasi stil cum gaseste oriunde.. nu diferit.
- Alte idei de cadouri este foarte inchis fundalul.. nu se evidentiaza deloc de footer.

In general .. mi se pare putin cam inchis site-ul pentru un domeniu de cadouri !

De curand am facut versiunea 3 pentru artantik.ro ( ai putea sa te uiti acolo cum sunt aranjate unele lucruri ). Nici el nu este super stralucit dar merge pana ne gandim sa facem versiunea 4 ! ( Vrei sa vezi versiunea 2 prin istoric screenshots-google ).