18th January 2015, 13:29
1 out of 2 members found this post helpful.
Anuntmoca
Desi e doar in proportie de 90% gata, vreu cateva sfaturi , sugestii despre Anuntmoca.com - orice sfat e bine venit, iar daca va place ceva, la fel! E primul proiect de acest fel la care lucrez, asa ca ...
LE: daca aveti anunturi de pus, pe bune puteti incerca sa vedeti cum merge!
19th January 2015, 00:58
1 out of 1 members found this post helpful.
In primul rand scoate efectul/tranzitia aia de pe poze, sau pune i un delay mai mare, se schimba prea repede si este foarte deranjant.
"Cauta in jurul pozitiei mele" nu merge !
Cautarea dupa cuvinte cheie nu merge, am cautat casa si imi returneaza "Not found"
Cand efectuezi o cautare sta destul demult pana se incarca, banuiesc ca pe viitor cu mai multe anuturi si mai multi vizitatori o sa ti "crape"
Astea asa la prima vedere, in alta ordine de idei nu am de ce sa postez un anunt acolo pentru ca nu am cum sa vad "daca merge" din moment ce nu e promovat, optimizat, neterminat, etc
Spor la treaba !
19th January 2015, 14:33
Un plus harta
Minusuri mai multe printre care nu imi place cum ai pozitionat categoriile dai senzatia ca is mult mai importante decat anunturile in sine atat prin pozitionare cat si prin contrastul de culoare, ti-as sugera o culoare mai pala, butonul Adauga anunt sa fie de o alta culoare putin mai mare si eventual mai jos
Fara semnatura.
19th January 2015, 15:50
Incepand de la imbracaminte si masini pana la anunturi imobiliare pe site-ul nostru veti putea gasi tot ce va intereseaza.
Mai baga si virgule. De fapt, daca stau sa ma gandesc, modifica formularea, e... nu e.
Pentru aceasta va trebui sa adaugati anuntul
dvs gratuit dupa care veti putea sa il transformati intr-un Anunt Premium prin alegerea unui Plan Tarifar.
Pe acest site aveti posibilitatea de a va personaliza anuntul oferind indicatii precise asupra locatiei
dvs. si adaugand cuvinte cheie
dvs vs dvs. vs dumneavoastra - as opta pentru a treia varianta. De ce ai vrea sa evidentiezi "Anunt Premium" si "Plan Tarifar" (scriind cu litera mare fiecare cuvant)? Nu arata ok + ca site-ul e la inceput.
Te-as sfatui sa inchizi comentariile pe pagina pe care o mentionez mai jos, iar apoi sa traduci tot ("Search around my position" + "Login" si "Register" + "No results found for the selected search criteria.") in romana.
E cam aiurea toata descrierea, e vaga rau ("Despre noi"). Prea mult folosesti "anunturi", ce faci, SEO fortat pe pagina "Despre noi"? 
Per total, eu nu mi-as pune anuntul acolo, e clona, nu e nimic diferit. Incearca sa aduci ceva nou (un camp "smecher" in plus de completat, un design unic, ceva, orice). Ah, si inca ceva, de ce ai in sidebar pagina de facebook a celor de la Wordpress?
Mult succes cu proiectul.
P.S: @ 2014 Anunt Moca
28th January 2015, 19:31
Personal imi place , mai ales sectiunea cand doresti sa vezi anuntul propriu zis. Categoriile (cum zice un coleg) ar trebui mai vizibile un font mai mare si poate alt meniu. In rest ok. Succes?