Salut incerc sa ajut pe cineva cu site-ul select-events.ro sa creasca .... astept parerile voastre .
Salut incerc sa ajut pe cineva cu site-ul select-events.ro sa creasca .... astept parerile voastre .
Daca tot astepti niste pareri/sfaturi, ai putea in schimb sa oferi mai multe detalii... la asa, intrebare, asa raspuns...
Parerea mea: site flash (un - pt SEO), keyword-uri trantite aiurea in footer... 0 optimizare on-page...
Acum, daca vrei sfaturi mai serioase, poti reformula postarea si sa oferi ceva mai multe detalii... Sa creasca in ce sens? Ca varsta, ca nr de pagini, ca pagerank, in google... Spor
Signatura lipsa
Am inteles bine? Site-ul se vra un fel de catalok cu link-uri catre "Prieteni"? Cat despre faptul ca e facut in flash, asta iti va da multa bataie de cap la optimizare. Cum zice si colegul mai sus, mai multe detalii ar prinde bine!
@bogdan, off page poti incepe prin a face curatenie. Onpage, stii deja parerea mea.
![]()
Ultima modificare făcută de Robert; 26th March 2013 la 12:09.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)