Salut chiar daca domeniul este mai vechi un pic abia de la inceputul anului am facut o schimbare a siteul asa ca pot sa spun ca este un site nou de 7 luni . Siteul este portal turism. Am schimbat tot de la design, functionalitati, linkuri ..absolut tot . Intr-o prima faza am trecut cu bine peste "animalele de la google", acum in ultimul timp am vazut fluctuatii , chiar daca nu am adaugat linkuri noi, doar continut care se adauga in fiecare zi pe site . Va rog daca ma puteti ajuta cu doua pareri .
1. pareri despre site , greseli care imi scapa sau cum credeti ca ar fi bine sa imbunatatesc acest site
2. am vazut in ultimul timp ca am niste url-uri ciudate pe care se plimba google , dar parca numai acolo ii place sa se plimbe si nu reusesc sa imi dau seama de nici o culoare cum ajunge acolo . linkurile sunt de genul inlume.ro/sejur/sejur/antalya/tenerife/hsm_atlantic_park_4*-226.html sau inlume.ro/sejur/sejur/pomorie/salzburg/hotel_tirolerhof_4*-1865.html
pe cand linkul normal trebuia sa fie inlume.ro/sejur/salzburg/hotel_tirolerhof_4*-1865.html, practic imi adauga in link inca cateva variabile
Ms mult

Răspunde cu citat