Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Pai studiu de caz sa fie- www.bucurie.net

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit Pai studiu de caz sa fie- www.bucurie.net

-Lansat prin luna martie - are pr4
    -Scop: un cadou pentru sotie, sa isi faca prietene cu care sa discute pe forumul propriu despre copii, familie, etc
    -Vizitatori - cam 150 - 200 pe zi, dupa ce l-am promovat.
    -De aici apar problemele: cam o data la doua - trei zile, se mai inregistreaza un utilizator. Putini sint cei care comenteaza pe forum - de aici am tras concluzia ca nu l-am optimizat prea bine. Eu am incercat cu parinti si copii - dar cred ca la aceste cuvinte, concurenta e prea mare pentru mine
    Cei mai multi vin de pe G - cautind "poezii pentru copii" si "jocuri pentru copii" - logic, nu au ei treaba cu forumul.
    Teoretic, ar trebui sa reiau optimizarea pt ceva de genul "discutii despre copii" - mi-e teama sa nu fie un numar mult prea mic de vizitatori pt acest keyword - ceva de genul doi pe saptamana
    p.s.1: este un cms modificat - marea problema este ca toate paginile au acelasi titlu
    p.s.2: sper sa fi dat citeva date care sa ajute. daca nu, imi cer scuze si revin cu alte detalii

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Cred ca doa prima pagina are puse meta tag-urile, restul neavand asa ceva. Nu e bine.
    Nu am vazut meta description. Nu e bine.

Cod:
    <meta name="Copyright" content="Copyright (c) 2001 - 2005 bucurie.net">
    Sintem in 2006.

Paginile de tiparire nu pot avea meta description pus?
    Sint niste articole destul de interesante si utile, dar nu le ajuti prea mult...sa fie gasite.

Nu cred ca ti-ai gasit cele mai potrivite link-uri de pus pe site.

Vizitati: acasa.ro - Portal Romanesc - Director Web- here.ro - Director Web Ldmstudio - Legaturi.ro - Director Web Romania - Web Editor - Top Lx - Jocuri-Miniclip - Divertisment - acvaria.com - LuxDesign28.ro - CHML SRUCNOC
    Pune link-uri doar catre cei care iti dau link inapoi. Plus ca e posibil sa ai "vecini otravitori"...

ibismedia.org
    Parteneri: Agenda zilnica - Web design ieftin - acasa.ro - haios.uv.ro - Top Lx - xro.ro - index2000 - 1miliard.com- bucurie.net - Web Editor - Director Web Ldmstudio - Legaturi.ro - Jocuri-Miniclip - Divertisment - LuxDesign28.ro - chml srucnoc
    Nu faci decat sa ii promovezi pe altii..si mai putin pe tine.

Inscrie site-ul in directoare, scapa de link-urile care nu iti aduc nici un folos, pune descrieri pe pagini si fa rost de link-uri de la site-uri din domeniul tau.

Bafta.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

-meta tag-urile se gasesc si in celelalte pagini. Problema este ca e vorba de aceleasi meta - la fel ca si titlul - as putea spune ca e un cms mai pacatos, dar m-a ajutat mult (nu pot sa critic pe cei care ma ajuta)
    - meta description - nu exista am rezolvat acum - Multumesc
    - Copyright - - rezolvat
    - paginile de tiparire - am pus acum si la ele toate meta tag-urile - din pacate nu poate fi pus meta description pentru fiecare articol in parte - ramane acelasi ca pe restul site-ului - nu stiu cit de mult ajuta - poate doar meta name="Revisit-After"
    - cu o exceptie sau doua - am linkuri spre site de la toti partenerii (la cei de la care nu am link de pe pagina respectiva - am facut o intelegere cu ei sa puna link de pe alte pagini pe care le detin (in general cu pr mai mare )
    Nu cred ca ti-ai gasit cele mai potrivite link-uri de pus pe site.
    Marea lor majoritate sint de la directoare care cereau link spre ei, pentru a valida site-ul in respectivul director
    Plus ca e posibil sa ai "vecini otravitori"...
    ibismedia.org
    Scuze, nu am inteles
    Inscrie site-ul in directoare, scapa de link-urile care nu iti aduc nici un folos, pune descrieri pe pagini si fa rost de link-uri de la site-uri din domeniul tau.

Bafta.
    Zilnic rezerv minim jumatate de ora introducerii site-ului in diverse directoare. Multumesc pentru ajutor

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

CHML SRUCNOC poate fi un "vecin otravitor", plus alte site-uri care sint raportate sau considerate ca facand spam. Indiferent de care.

Cat despre directoare..fa o pagina cu link-uri..nu e nevoie sa fie site wide.

Spor.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

vecinul otravitor a disparut. De asemenea, am realizat si un director web. Problema este ca macar unul dintre directoarele unde era aceasta adresa o va scoate, pentru ca ei cereau link de pe o pagina de a mea care are macar pr4. Pina la urma, ca tot incep sa spun si eu "ma-ma" in ceea ce inseamna SEO, consider ca e mai bine asa. Mai sint destule directoare care nu urmaresc sa faca pr de pe urma celor inregistrati.
    Multumesc mult pentru sfaturi.
    ...poate ceva legat de cuvintele cheie: as avea succes daca as renunta la copii si parinti in locul unora de genul "discutii despre copii"

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Ai avea succes daca ai avea si continut care sa sutina cuvaniltele respective.
    In domeniul asta sint multe site-uri doritoare de schimb de link-uri.
    Mergi in DMOZ si vezi care sint ptr. tine dupa contintut si nu dupa categorie.
    Contacteaza persoanele respective si cere un schimb.

Ps: Cristian...e mai usor in romana decat in engleza, apropo de o discutie asemanatoare de a noastra.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu de caz
    De mamulea în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th June 2009, 10:44
  2. Studiu SEO
    De radu4us în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th February 2009, 22:01
  3. Mic studiu de caz :)
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 0