Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Mobily.ro

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit Mobily.ro

Pentru ca nu am primit oferte concrete pentru vanzarea domeniului/siteului, am hotarat sa dezvolt siteul cat imi permite timpul, asa ca iata-ma aici, cerandu-va cateva sfaturi ori sugestii.

In primul rand as vrea sa categorisesc sfaturile/sugestiile pe doua categorii.

1. Sfaturi pentru actualul site.
    si
    2. Sfaturi pentru viitorul site.

De ce asa? Pentru ca momentan nu am foarte mult timp, mai pot umbla cat de cat la el insa nu am timp sa-l dezvolt sau sa-l gandesc. Pana la vara ori toamna spre iarna primaverii ce vine, voi pastra actuala forma, care evident mai trebuie si ea imbunatatita putin.
    Pentru punctul doi, cel mai ok ar fi sa lasati daca doriti cateva idei pentru dezvoltarea unui portal generalist de gadgeturi. Va cuprinde atat anunturi cat si tutoriale ori articole. Orice sfat cu privire la acest aspect este bun, in esenta ar fi ok niste sfaturi cu ce ati dori de la un astfel de site, ce functii, treburi, chestii ..

Acum sa ne intoarcem la actualul site.
    Folosesc wordpress, iar cand inscriu linkul site-ului ori a unei pagini din site pe alt site, se preia automat titlul paginii. Eu am setat ca titlul paginilor si articolelor sa fie de forma "titlu articol | titlu site", care este cam inestetic la afisarea pe alte "meleaguri". Vroiam sa stiu daca ajuta cu ceva din punct de vedere al optimizarii daca este si titlul siteului scris alaturi de titlul paginii.

La treaba de mai sus ma refer. Link spre un articol de pe site a fost inscris intr-un blog .. restul se subintelege.

In rest, stiu ca mai trebuie sa lucrez la backlinkuri si la continut. Altceva ar mai fi?

Thx

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Am promis ca voi continua cu site-ul.
    Cam asta este forma de acum.

Are un blur de vreo 0.5, de aceea este in "Ceata".

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand mobily.ro
    De Kaa în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th March 2012, 14:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •