Multam Marylina de sfaturi. O sa tin cont de ele.
Cat despre business-ul meu. As vrea sa va spun cate ceva, desi n-am facut-o niciodata.
Cu 2-3 ani in urma am inceput sa castig din online. Daca faceam 70-100$ din online era o avere pentru mine.
Lucram la Administrati Nationala Drumuri si Produri (cu 7 clase unde sa muncesc?). De dimineata pana seara bagam la baros si la picamăr. Urca-te pe stanci legat in funie si etc. Castigam undeva la 1600 de lei. Cu ce mai faceam din internet aveam un venit de aproape 20 de milioane lunar.
Intre timp, pot spune, ca am rascolit internetul asta cap-coada. Am gasit si incercat miliarde de metode de facut bani. De la ptc (ex: neobux) pana la mlm-uri. Vroiam sa gasesc ceva care sa-mi permita sa stau acasa (cine nu ar vrea?).
Intre timp, venitul din online crestea. Am inceput sa invat cum sa creez un site, cum sa-l promovez. Am instalat la scripturi nulled, de nici nu le mai stiu numarul. Am inceput sa invat SEO. De fapt, ce seo? Eu am invat direct BLACKHAT. Si da, tehnici din alea "murdare", dar care mi-au crescut venitul lunar. Am lucrat pentru diferiti clienti (majoritatea indieni si americani) pentru linkbuilding.
Totul pana cand intr-o zi baiatul de care vorbesc
aici, mi-a 'aratat calea'. Si mi-a zis (ceva de genul):
Uite ma! Asa poti face tu bani. Si am inceput sa fac. Am cautat clienti. Am trimis SPAM (mail) la greu site-urilor de magazine online straine...etc.
Cand aduceam eu fani, nu se auzise de clickjacking, sau cum ii spune. Si nu ii faceam nici prin intermediul site-urilor ca youlikehits.com
Si uite asa, dupa ce am adus fani la 2-3 clienti, au inceput sa ma recomande. Din ce in ce aveam mai multi clienti, abia faceam fata.
Intre timp, am 'abandonat' locul de munca actual. Nu mai aveam timp si de 'stanci'. Si cu o mica paranteza, nici macar nu eram angajat, nu aveam acte. Munceam la negru.
Si acum cu o mica intrebare: credeati ca nu aplic ce-am invatat si in schimb munceam in continuare? munceam pe un salariu la jumatate din ce castigam online? Sau alta intrebare, si mai si. Cine ar fi muncit in continuare? Tu Cristi? Tu Maldinii?
Am aproape 25 de ani, nu-s insurat. Locuiesc cu maicamea si soramea a mica. Tatămiu s-a dus pe apa sambetei (dead). Maicamea nu munceste niciunde fiindca e bolnava, are ajutor social (vreo 200 de lei lunar).
vreau sa mai spun ca la 14-15 ani ma duceam "cu ziua" la descarcat de ciment. Ma omorau sacii de 50kg, eu avand 40 (acum am vreo 53, uraaaa). Am facut si scoala, vreo 7 clase, ca trebuia sa o abandonez.
Ia zi tu acum, cand ma gandesc ce viata am avut,
imi mai pasa mie ca iti vand fani prin metode ilegale?
Si da,
puteti spune ca sunt un cocalar intr-un audi a8, dar care nu mi-l permit.
Trebuie sa mai spun, ca stiu ce e respectul. Chiar daca am si eu anumite sarituri. Dar stii cum e vorba? Cat sa mai tii de respectul asta? Uite, cu respectul mori de foame! Pai scuza-ma!
Eu am familie de intretinut. Este respectul asta peste familia mea?