Salut , am o intrebare se merita sa achizitionez si sa incep un proiect pe domeniul CO?
mai sunt libere pentru numele dorit de mine , CA si Mobi .
Cautari are in jur de 200 k lunar in ro.
Multumesc
Salut , am o intrebare se merita sa achizitionez si sa incep un proiect pe domeniul CO?
mai sunt libere pentru numele dorit de mine , CA si Mobi .
Cautari are in jur de 200 k lunar in ro.
Multumesc
Contrar celor discutate pana acum, am observat ca pe .ro au inceput sa rankeze si domeniile .co . Eu insumi am finalizat un proiect pe aceasta extensie zilele acestea.
.mobi in general se preteaza pentru siteurile special concepute pentru mobil. .ca, lasand de-o parte faptul ca s-ar putea sa nu il poti achizitiona nefiind rezident canadian, nu prea vad cum o sa iti rankeze pe ro .
Sfatul meu e sa-i dai bataie cu domeniul .co.
My 2 cents.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ok am achizitionat domeniul , multumesc pentru opinie
De curiozitate, care este numele?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
eu cred ca era femei.co![]()
roby, daca nu e secret as vrea sa stiu ce domeniu ti a rankat pe .ro
Ma roade curiozitatea ca pe langa incercarile mele mai stiu 2 persoane care au incercat si nu a fost chip.
si eu as fi curios sa aflu domeniul lui robyroy
Proiectul personal, abia a iesit din ou. O sa il fac public cand voi avea intr-adevar ce arata.
Unul dintre siteurile care rankeaza pe ro este Bilete avion ieftine catre toate destinatiile. Rezervari bilete avion. , pozitia 23 pe kw bilete avion . Si clar ca poate ranka mai bine, cu o optimizare ca la carte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)