Pai pune link.
In http://rowriters.com/wp-content/plug...le.css?ver=3.5
ai la .myDomainListAdminHeader h3 a:link,h3 a:visited,h3 a:active {
color: #eee;
adica atunci cand e vizitat, e aproape alb, si aproiape nu-l vezi.
Schimba culoarea.
Caut cu jingle.ro.
Mersi mult, Puthre. Nu trebuia schimbat nimic, doar sters acel plugin, care oricum nu il folosesc si recent l-am instalat. Multumesc mult inca o data.
@Calin . Ai facut o treaba buna cu proiectul asta ... am 2 fete care imi scriu articole ro si en ,cu experienta (10 articole/zi ). Pretul si calitatea oferita este mult mai buna decat daca cautam un content writer in alta parte . Surprinzator de multi isi ofera C.V -ul la propriu ... Poti baga o taxa ca sa se sustina
Mersi mult, Avram. Fara s-o dau in drama, cei ca tine ma ajuta sa merg mai departe cu el. Primul pas a fost: scos din vanzare. Vreau sa bag zilele astea o taxa, nu stiu ce fel de, dar trebuie sa studiez bine pentru ca data trecuta am dat-o-n bara. Am bagat taxa pe anunt si s-au evaporat cam toti. Cert e ca nu era asa populat ca si pana acum.
Daca aveti vreo idee, sunt deschis intotdeauna la ele si la sfaturi.
lasa content writerii sa puna c,v ,experienta gratis si taxeaza cumva pe cei care au nevoie de serviciile lor (nu stiu cat de multi sunt ).. ar fi trebuit sa pot lasa si cumva feedback la unii care merita
De acord cu ce zice avram. Nu taxa pe cei care se inscriu, taxeaza pe cei care au nevoie.
Caut cu jingle.ro.
Aveam odata un plugin, dar a inceput sa dea rateuri rau: WordPress › WP Customer Reviews « WordPress Plugins (stiti altul?)
Cateva zile am lasat printr-un cod posibilitatea de-a lasa comentarii la anunturi, dar am scos, parca era prea mult offtopic si mi-era in pericol plugin-ul "cu casuta privata" (devenea inutil). Eventual voi permite iar comentariile (adica review-urile, doar review-urile... dar si reclamatiile, bineinteles) si tot ce e in plus sa fie sters.
Mersi. Iau in seama.
Ideal ar fi sa nu te grabesti cu taxe de nici un fel pentru ca proiectul n-are vechimea si autoritatea necesara sa impuna asfel de taxe, genul asta de initiativa o sa ii scada drastic atractivitatea si il omori din fasa cum s-ar zice.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)