Mersi, 1nesco. Stiam de plugin, il aveam si instalat, dar am uitat de el. Legat de anunturile expirate, le voi pune intr-o categorie speciala. Mai ramane sa ma ajute cineva cu "category-ul" vietii. Multumesc anticipat!
Mersi, 1nesco. Stiam de plugin, il aveam si instalat, dar am uitat de el. Legat de anunturile expirate, le voi pune intr-o categorie speciala. Mai ramane sa ma ajute cineva cu "category-ul" vietii. Multumesc anticipat!
Pai si nu te uiti in el la rapoarte?
Iote
rowriters.com/blog/servicii-premium-reclama/
rowriters.com/servicii-premium-reclama/
Vezi in sectiunea de 404 la pluginul ala ca iti afiseaza tot.
Pana gasesti solutia la rowriters.com/category/content-writeri pune-i un redirect unde trebuie.
Vezi ca tot in studii de caz avem un alt coleg cu un blog dedicat pe probleme wp. Poate te ajuta el.
Meta pt prima pagina: inca neactualizat? Putin petrol acolo ca ajuta.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 2nd March 2012 la 20:52.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
25 cm mai sus am zis ca ai meta exagerat
Ma bucur ca ai urban girafe pus: dar citeste si logurile de acolo si fa redirecturile la ce iti da cu 404.
Mi se spunea 1nesco
Te ajutam, dar mai citeste/cauta si in forum ca e vb de administrarea basic la wp sau pe blogul amicului ca e super pt incepatori.
Mi se spunea 1nesco
Eu zic c-am rezolvat-o, amicul n-a dat niciun semn din pacate.
Urmatoarea intrebare, am reusit sa implementez modalitatea de-a comunica prin PM (accesezi panoul de control si cauti userul), dar exista o problema. Fiecare anunt/job are sus in stanga numele pe care-l trece respectiva persoana, dar numele sau de utilizator nu este acelasi de cele mai multe ori... M-am gandit sa pun numele de utilizator sus in stanga anuntului/job-ului, dar apare inc-o problema: O firma publica un anunt "S.C Firma S.R.L", iar eu apoi ce fac, ii schimb numele si ii pun numele de utilizator ca sa-i gaseasca lumea? Mi se pare... naspa. As aprecia o sugestie/rezolvare.
Am rezolvat si cu modalitatea de-a comunica prin PM!
UPDATE: Acum puteti trimite mesaje private utilizatorilor!
*Atentie: Daca autorul unui anunt este "rowriters", inseamna ca utilizatorul care a scris anuntul NU s-a inregistrat pe site!
Detalii mesaje private: Intrebari si raspunsuri (a doua intrebare).
Am adaugat: Widget "Casuta privata" in sidebar
Am adaugat: Widget "Casuta privata" in sidebar
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mi-a lovit si mie Pinguinul Emo acest site, am ajuns pe pozitia 34 dupa ce am fost pe a 5-a/6-a pozitie. Puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru a-l face "faimos"? Am cumparat advertoriale, i-am facut reclama pe forum-urile pe unde bantui, il port in semnatura si cam atat in mare. Ideea este ca (momentan) nu vreau sa-l fac mai autoritar (aducand link-uri catre el), ci acum vreau sa ma concentrez pe oameni.
Sa realizez un concurs? Se mai aduna lumea la asa ceva? In ce sa conste? Ce sa fie-n joc? Cum sa-i fac sa recomande site-ul? Cu ajutorul casutei private am reusit cumva sa-i mai retin putin pe site, orice job e aprobat in maxim 24 de ore, orice intrebare primeste raspuns in maxim 24 de ore etc (spun asta pentru ca e important, cel putin pentru mine).
Sunt cativa "clienti" fideli care se intorc atunci cand le expira job-ul sau cand primesc un mesaj (si nu numai), dar eu vreau sa vina mai multi, cum e si de asteptat. Multumesc anticipat pentru sfaturile voastre!
Nu ma poate ajuta nimeni cu o vorba buna?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)