Pareri despre un site de download:
softake.com
Pareri despre un site de download:
softake.com
Il vinzi? Eu caut sa cumpar un astfel de site. Pm sau mail daca vrei sal vinzi.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Nu este de vanzare.
@mmariusel: Well well... astfel de intrebari puteai sa le pui intr-un mesaj privat adresat direct utilizatorului.
Sa incercam sa stam ontopic.
Cu stima,
Razvan Pop
Maxx, daca vezi ca un website ofera servicii platite, de ce pierzi timpul editorilor si totusi iti inscrii site-ul, neplatind ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristi poti sa vezi si tu partea plina a paharului: ti-am facut o vizita pe site si poate ca alta data o sa platesc.Postat în original de Cristian Mezei
![]()
O vizita care nu se converteste .. Nu prea e folositoare![]()
Asta am spus si eu. Acum poate ca nu a contat dar pe viitor....Postat în original de Cristian Mezei
Oricum nu mai conteaza acum.
Astep si eu pareri legate de softake.com.
PS: Cristi tu cam cate site-uri ai?
Nu am mii asta e clar. Insa am target clar![]()
sa revenim asadar la topicul nostru..
design:
1. nu`mi place verdele acela.. incerca unul mai inchis la nuanta...
2. siglele de la windows linux mac nu merg cu nimic din site.. pls, asorteazale
3. incearca ads in banner, poate in locul unde se afla acum bagi o img ceva gen download.com
4. link`urile din stanga evidentiazale cumva.. cu o iconita mica.. ceva acolo... pare prea a text anapoda si nu atrage privirea...
5. "All rights reserved... " ce vrea sa fie asta cu puncte puncte?? a si acolo de ce nu ai scris simplu site-map?
6. la navigarea in categorii si subcategorii ai un mare spatiu alb si gol sub acestea..
7. pune cate o imagina la casetele din dreapta.. ar da frumos tare..
8. screenshot`ul la program l`ai lasat prea ascuns.. trebuie sa fiu atent dupa el..
9. la description incearca sa extragi putin din descrierea prog , nu numai titlul lui..
ups.. trebuie sa plec.. daca vrei pot continua.. in general a`mi place.. mai putin verdele.. ti`am zis..
a si sa nu uit.. urgent pt tine.. scoate top66 de acolo si de preferat si chestiile alea cu homepage si bookmark.. succes
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)