Primul meu blog platit (host si domeniu). Linkul este in semnatura.
Un fel de proiect personal, incerc sa ma ocup de el in timpul liber.
Astept feedback, negativ sau pozitiv.
Primul meu blog platit (host si domeniu). Linkul este in semnatura.
Un fel de proiect personal, incerc sa ma ocup de el in timpul liber.
Astept feedback, negativ sau pozitiv.
Ok, pe scurt:
Ai putea sa mai lucrezi la design, desi nu e foarte rau.
Ai grija la greselile de scriere ("Before you start to..." - asta mi-a sarit in ochi, poate mai ai si altele).
Poate ar trebui sa selectezi anumite keyword-uri ale site-ului, nu stiu daca "blogging" sau "equipment news" sunt tocmai potrivite.
Daca poti cauta si imagini cu calitate mai mare.
Bafta
Intradevar trebuie sa ma invat sa verific articolul bine inainte de publicare. Am tendinta sa cred ca totul este in ordine cand nu vad nimic "subliniat cu rosu sau verde" in Microsoft Word.
De asemenea multumesc pentru sugestia in privinta keyword-urilor lumpy! Le-am modificat putin, aveai dreptate, erau cam irelevante.
succces cu el, desi cred ca trebuie sa inveti mai multe si despre pestii de acvariu sau aquascaping daca tot vrei sa scri despre asta.
din nefericire pentru tine am si eu aceasta pasiune asa ca poza de la amenajarea acvariului nu m-a impresinat deloc.
Poza este facuta de mine, este unul din bazinele mele, am vrut sa pun ceva original, puteam foarte bine sa caut ceva spectaculos si sa pun acolo dar am preferat sa fie ceva unic. Dar ai dreptate, nu este deloc impresionant, am sa o schimb.
Ultima modificare făcută de Tyler; 23rd November 2010 la 22:48.
Daca ai pasiunea aceasta sa stii ca e posibil sa ai succes cu site-ul. Nu zic ca o sa dobori orice concurenta insa stiu din propria experienta ca in general proiectele in care pui suflet si stii "cu ce se mananca" au cel mai mare succes.
Ti-as recomanda sa ai grija cum alegi tagurile si categoriile, sa lasi noindex pe taguri si sa incerci sa faci un logo cat mai reprezentativ si original.
Schimba numele care apare la posted din Admin in propriul tau nume pentru a le oferi vizitatorilor sentimentul ca citesc ceva original si creat de cineva ca ei.
@update, am creat un logo, eu zic ca arata decent, ce parare aveti?
Ar fi util pentru vizitatorii tai sa le prezinti tutoriale video, de exemplu eu cand mi-am facut acvariul, de pe youtube am invatat multe despre amenajarea unui acvariu si intretinerea lui.
Exact la asa ceva m-am gandit si eu, un fel de DYT videos. Dar momentan nu detin o camera video si cu telefonul mai bine nu fac...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update: Blogul a facut 3 luni si a mai trecut prin cateva schimbari, ce parere aveti?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)