Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Petz.ro

pustiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    160
    Putere Rep
    37

Implicit

Ok... mersi pentru raspunsuri.
    Krumel....eu am intrebat strict legat de SEO in ceea ce priveste link title-urile. De folosit e normal sa le folosesti daca consideri ca te ajuta cu ceva. Eu NU am intrebat asta in sensul urmator: daca le pun dauneaza cu ceva?

Am intrebat asa:
    Am link yadayada
    acum daca dau pe google search "e oare indexxxxat?" nu imi returneaza nici un rezultat.
    daca pun undeva linkul asta online si vine googlebot-ul si se uita si apoi ma duc si caut din nou dupa
    "e oare indexxxxat?" o sa imi dea rezultate sau nu?
    Sa nu imi ziceti sa fac asta. Intrebam pentru ca din cate am citit nu prea se stie. Unii zic ca da altii ca nu.

Diana zicea:
    www.petx.ro se duce in www.petz.ro/animale-de-casa/. Nu cred ca e prea indicat. Sa-ti explice expertii de ce
    Stie careva sa imi zica de ce nu e ok sa fac redirectarea asta? :huh:

rnicolescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th October 2005
    Posturi
    110
    Putere Rep
    38

Implicit Continut copiat

Eu as ruga administratorul sa raspunda mesajului pentru furt de continut.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

rnicolescu poate iti dezvolti acuzatiile si cu niste dovezi.
    Bine ai venit.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th October 2005
    Posturi
    110
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu mai e cazul, s-a rezolvat pe cale amiabila!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Macat poti explica ce anume s-a rezolvat ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    160
    Putere Rep
    37

Implicit

Razvan... astept o explicatie. Nu cu mine ai vorbit pe petz.ro pe forum.
    Ideea e urmatoarea: linkul cu pricina este aici Cristi http://www.petz.ro/animale-de-casa/f...opic.php?t=177
    L-a deranjat publicarea de catre Dana, care este moderatoare de putin timp(asta nu e o scuza), a unui calendar competitional care aparea pe site-ul lor.
    Intrebare: Calendarul competitional e al tau? E creatie proprie? Sau e un calendar accesibil publicului?

Dana l-a luat de la voi, pentru ca la voi l-a gasit si a precizat sursa... ciobanescgerman.net. Ce a gresit aici?

2. Chiar daca ar fi gresit, consider ca trebuia sa ii transmiti printr-un mesaj privat acest lucru, iar in cazul in care nu se rezolva, puteai sa te apuci sa iti faci cont la seopedia si la petz si sa arunci acuzatii in public.

"Oricat am cautat pe ciobanescgerman.net nu am gasit niciunde precizat ca drepturile sunt rezervate, ca nu este permisa reproducerea fara acordul d-voastra. " asta a scris unul din moderatorii de la petz.
    Am cautat si eu si nu am gasit.

Repet, daca ceea ce e acolo e creatie proprie, imi cer scuze in numele celor care au publicat pe forum acel calendar.

Nu vroiam sa intervin, dar vreau sa fie lamurita situatia, pentru ca pe seopedia, am fost eu acuzat si crede-ma ca sunt total impotriva plagiatului desi in acest caz, nu a fost vorba de asa ceva.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Eu cred ca un calendar competitional e de interes marit pentru anumite persoane din domeniul asta.
    Deci e public si deci daca e luat de pe un site si pus link catre site-ul respectiv, cu specificatia ca e o resursa preluata, nu cred ca se ajunge la plagiat.

Ar trebui de tinut cont si de facut diferenta intre creatii personale si informatii de larg interes.

In fond, prin preluarea calendarului competitional si punerea de link catre site-ul sursa, s-a facut o promovare sursei.

Exista atat de multe site-uri bune si cu continut specific (stiu asta din DMOZ), dar aceste site-uri promoveaza sau pun link catre alte site-uri care nu sint din domeniul lor.

Oamenii care vin sa citeasca informatii despre animale sint interesati de recomandarile voastre si catre alte site-uri asemanatoare din domeniul asta, si nicidecum de concursuri SEO, directoare, etc.

Arti avea un trafic specific si asta e foarte important.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th October 2005
    Posturi
    110
    Putere Rep
    38

Implicit

Ideea este ca dorim sa oferim o informatie actualizata la zi si reala, acele date se pot modifica de multe ori in decursul unui an (se schimba locatii, se anuleaza se reprogrameaza un concurs, se schimba arbitrii). Un copy/paste de acum cateva luni nu prea are nici o valoare, si poate face rau atat noua (ca de la noi a fost preluat) cat si lor (ca omu' a luat informatia neactualizata de pe alt site)
    - Daca printr-un mail se solicita postarea acelui calendar si pe alt site, se explica lucrul acesta! Cam asta era ideea ...
    - Nu am pus nici un fel de 'drepturi rezervate' pentru ca informatia este, intradevar, publica, dar este actualizata chiar si de cateva ori pe zi. M-am gandit ca lucrul asta se vede si nu vor exista preluari de informatie neactualizata.

Ps:
    - cum am spus si pe forumul petz.ro, nu am gasit o adresa de mail a Danei!
    - pe seopedia am cont de mult timp (admini pot confirma), chiar daca nu am postat nimic.

Din partea mea, caz inchis si multumiri pentru raspunsul promt de pe petz.ro!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Ok e bine sa s-a rezolvat.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    160
    Putere Rep
    37

Implicit

Razvane... sincer acu... pentru mine cazul era inchis inca de la inceput pentru ca nu aveai dreptate.
    Tu insa ai acuzat si ai lasat sa se inteleaga ca ti-as fi copiat cine stie ce de pe site. E o acuzatie grava... citez: "Eu as ruga administratorul sa raspunda mesajului pentru furt de continut." De la furt de continut si pana la grija utilizatorilor e cale lunga. Nu comentez mai mult.

ps. Daca o sa mai fie ceva probleme, desi sper sa nu apara, nu incerca sa contactezi moderatorii. Avem acolo o adresa de contact: office_at_petz.ro. Le citim, si iti promit ca raspundem in cel mai scurt timp, iar daca va trebui sa iau masuri, le voi lua.
    Ultima modificare făcută de pustiu; 5th September 2006 la 18:52.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •