Jocurica.ro este un site de jocuri online (jocuri flash) si o comunitate de utilizatori ce doresc sa comunice si sa-si petreaca timpul liber impreuna, alaturi de cele mai bune jocuri.

General

Site-ul este finalizat, lansat pe 24 martie 2010. Functional de atunci.

SEO
S-au strans ceva backlink-uri. Majoritatea vin de pe bloguri si site-uri din domeniu, site-uri de jocuri online. Consider importante si link-urile 'social media': twitter, facebook, youtube. Incerc sa aduc si de acolo.

Marketing
Site-ul este adresat copiilor, dar si adultilor. Celor ce pacatuiesc la birou sau celor ce se plictisesc. Consider ca in prezent categoriile de jocuri de pe site acopera un target destul de mare.

Accesibilitatea si functionalitatea sunt pe primul loc. Urmeaza design-ul si SEO. Cred ca site-ul e foarte usor de folosit, nu conteaza daca doresti sa joci un joc sau sa-ti faci un profil personal. Va invitat sa testati daca nu ma credeti pe cuvant.

Scopul site-ului este acela de a relaxa pe toata lumea. De a deconecta de la cotidian. Mi-am propus sa devin site-ul de jocuri #1 din Romania. E greu, am de muncit, dar o fac cu drag.

Sugestii

Mi-ar face placere sa aud orice. Design, SEO. Orice credeti ca merita mentionat. Orice doriti sa spuneti.

Astept cu nerabdare!