Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Website de povesti adevarate

d_alinus2004 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Ex:

Original: http://viatanegrupealb.eva.ro/d-ale-...p-pe-internet/

Copiat, putin rescris: http://www.povesteata.eu/2009/11/08/..._sentimentele/

ma gandesc ca 2 februarie e inainte de 8 noiembrie.

eu nu prea vad nici o asemanare intre cele doua povesti....Ma rog poti sa mai cauti si altele poate gasesti ceva. Pot sa te asigur doar ca absolut niciodata nu am copiat nici o poveste de pe alt site si nici nu m-am gandit la asta...Cred ca ai putea sa verifici citind doar ultimele doua povesti care le-am primit ieri si azi....si astfel poti sa te asiguri ca nu este nici un Copy..!!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru ca m-ai facut curios am cautat si eu pe google cateva fraze din ultimele 2 povesti de pe site....si surpriza....aparea numai site-ul meu in cautari..!!

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post

Pana la urma daca cineva i-si posteaza povestea pe mai multe site-uri e treaba lui ce face....Eu nu m-am gandit niciodata sa stau sa copiez de pe alte site-uri...

Ia cauta penultima poveste..de curios...daca o mai gasesti pe alte site-uri....Si apoi te intreb..ce m-ar face sa stau sa inventez eu asa ceva..?!!...

Orium chiar am ramas putin surprins sa vad unii i-si posteaza povestile lor pe mai multe site-uri..!!!..

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

"i-si" se scrie legat. ma zgarie pe ochi sa-l vad la tine tot dezlegat.

Tu fiind la inceput imi e greu sa cred ca deja iti si trimite lumea povesti, dar poate o fi adevarat...nu zic. La fel, fiind la inceput multi cauta sa isi faca putin content rescriind din alta parte. De aici si suspiciunile astea ca ai fi copiat din alte locuri. Ceea ce n-ar fi foarte rau daca le-ai si rescrie in asa fel incat sa nu mai le gaseasca cineva ca fiind duplicate (nu cred ca o sa iti convina sa faca cineva mai incolo la fel).

Apoi, nu te supara dar de nimic nu tii cont din ce ti se spune ci te simti atacat una doua....Ce cauti de fapt in threadul asta? 2-3 linkuri spre site-ul tau si putina promovare moca? Nu iti vor fi aproape de nici un folos. Sau nu in comparatie cu ce ai putea primi de aici. Si anume: Sfaturi PE GRATIS de la oameni din domeniu (ca sa nu zic de la "experti" in unele cazuri).
    Asa ca pune manuta si reciteste lucrurile si sfaturile utile din acest thread si aplica-le la site-ul tau (unde crezi tu ca-i nevoie, ca ar fi culmea sa fii si obligat). Si daca iti mai atrage cineva atentia despre continut copiat nu sari in defensiva. In general ai 2 posibilitati: sa recunosti si sa incerci sa te indrepti (e mai bine pt site-ul tau dar si pt site-urile celor pe care le copiezi) sau sa gasesti pe cei care te copie pe tine. Continutul nu se copiaza niciodata singur ci tot timpul unul din cei 2 l-a copiat pe celalalt. Exceptia e evident cand un user tertz trimite un anunt (poveste in cazul asta) in mai multe locuri. Dar sa nu imi zici ca respectivul user va incerca sa rescrie putin anunturile/povestile ca sa evite duplicate-ul pe siteul TAU (cel mai probabil habar n-are ce e aia...)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    "i-si" se scrie legat. ma zgarie pe ochi sa-l vad la tine tot dezlegat.

Tu fiind la inceput imi e greu sa cred ca deja iti si trimite lumea povesti, dar poate o fi adevarat...nu zic. La fel, fiind la inceput multi cauta sa isi faca putin content rescriind din alta parte. De aici si suspiciunile astea ca ai fi copiat din alte locuri. Ceea ce n-ar fi foarte rau daca le-ai si rescrie in asa fel incat sa nu mai le gaseasca cineva ca fiind duplicate (nu cred ca o sa iti convina sa faca cineva mai incolo la fel).

Apoi, nu te supara dar de nimic nu tii cont din ce ti se spune ci te simti atacat una doua....Ce cauti de fapt in threadul asta? 2-3 linkuri spre site-ul tau si putina promovare moca? Nu iti vor fi aproape de nici un folos. Sau nu in comparatie cu ce ai putea primi de aici. Si anume: Sfaturi PE GRATIS de la oameni din domeniu (ca sa nu zic de la "experti" in unele cazuri).
    Asa ca pune manuta si reciteste lucrurile si sfaturile utile din acest thread si aplica-le la site-ul tau (unde crezi tu ca-i nevoie, ca ar fi culmea sa fii si obligat). Si daca iti mai atrage cineva atentia despre continut copiat nu sari in defensiva. In general ai 2 posibilitati: sa recunosti si sa incerci sa te indrepti (e mai bine pt site-ul tau dar si pt site-urile celor pe care le copiezi) sau sa gasesti pe cei care te copie pe tine. Continutul nu se copiaza niciodata singur ci tot timpul unul din cei 2 l-a copiat pe celalalt. Exceptia e evident cand un user tertz trimite un anunt (poveste in cazul asta) in mai multe locuri. Dar sa nu imi zici ca respectivul user va incerca sa rescrie putin anunturile/povestile ca sa evite duplicate-ul pe siteul TAU (cel mai probabil habar n-are ce e aia...)

Daca citesti la inceputul threadul am cerut sfatul pentru: ideea site-ului si pentru blocul de tag-uri din partea dreapta si ceva sfaturi de SEO pentru wordpress. In rest nu ma intereseaza sa schimb design-ul site-ului sau sa pun in alta parte reclamele google adsense.

Daca analizezi putin la trafic.ro site-ul nu este chiar nou, este inscris la trafic din Iulie 2008. In septembrie 2009 a fost mutat pe o platforma wordpress. Da sincer m-am revoltat putin cand am fost acuzat pe nedrept...Cred ca cea mai plauzibila dovada ar fi sa fac o captura in folderul unde-mi salvez toate povestile...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

OK..si pentru a nu fi acuzat ca cersesc clik'uri rog administratorul sa inchida acest thread

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Si am observat ceva in aceasta discutie....Cei care m-am acuzat pe mine de COPY & PASTE ar trebui sa se uite mai bine pe site-urile lor...si apoi sa mai acuze pe altcineva....Ma rog...si chiar daca nu mai conteaza va trimit si o captura din mail cu ultimele povesti primite si cereri de consiliere....

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

alinus nu te supara dar esti absurd. ai pus mai multe intrebari, da , ce ai spus tu mai sus. dar totusi ai uitat un lucru FOARTE important , prima ta intrebare a fost "Ce parere aveti despre idee..?" . asta cuprinde toate raspusurile, care , se pare ca au fost ONTOPIC.
    presupun ca partea cu "sau sa pun in alta parte reclamele google adsense." se refera la mine ca am spus ca pare putin made for adsense.
    Ei bine, asta a fost singurul comentariu pe care il mai adresez asupra site-ului.
    Stiu ca esti suparat ca esti acuzat de plagiat sau eu stiu ce dar cum spunea cineva mai sus te simti prea repede atacat. Nu stiu, esti mai nou pe forum, dar cand de-a lungul timpului, in fiecare saptamana vine un user intreaba "ce parere aveti despre site" si se vede criticat reactioneaza ca tine.[stii, la un moment dat te saturi. nu esti tu de vina, probabil ai nimerit sa fii cireasa de pe tort .]

Dar ce #%#%^ va asteptati ? Sa spunem ca sunt geniale, urmatoarea minune a lumii? Voi vreti laude sau critici? Eu unul consider critica mai constructiva.

Ia de aici: site-ul tau este genial, ideea site-ului este geniala , blocul de tag-uri din partea dreapta este genial si ceva sfaturi de SEO pentru wordpress nu iti putem da pentru ca tot ce ai facut este genial. E mai bine asa?

P.S ma scuzati, dar m-am saturat sa vad ca lumea nu vede critica drept constructiva. Ca sunt si alti %^&%# care nu stiu nimic si comenteaza ca niste #$%^ e partea a doua, e foarte usor sa ii ignori, voi va puneti in gura cu copii de 12 ani pe strada? Nu, mergeti mai departe si ii lasati, pentru ca sunteti oameni maturi, sper.

P.P.S acest P.S nu face referire la nimeni, este doar o referire generala, pe bune.

P.P.P.S partea cu $%^& nu e de la forum, eu am preferat sa ma exprim asa [pentru cei care considera vocabularu-mi vulgar]
    Ultima modificare făcută de Prometeu; 25th November 2009 la 21:05.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    alinus nu te supara dar esti absurd. ai pus mai multe intrebari, da , ce ai spus tu mai sus. dar totusi ai uitat un lucru FOARTE important , prima ta intrebare a fost "Ce parere aveti despre idee..?" . asta cuprinde toate raspusurile, care , se pare ca au fost ONTOPIC.
    presupun ca partea cu "sau sa pun in alta parte reclamele google adsense." se refera la mine ca am spus ca pare putin made for adsense.
    Ei bine, asta a fost singurul comentariu pe care il mai adresez asupra site-ului.
    Stiu ca esti suparat ca esti acuzat de plagiat sau eu stiu ce dar cum spunea cineva mai sus te simti prea repede atacat. Nu stiu, esti mai nou pe forum, dar cand de-a lungul timpului, in fiecare saptamana vine un user intreaba "ce parere aveti despre site" si se vede criticat reactioneaza ca tine.[stii, la un moment dat te saturi. nu esti tu de vina, probabil ai nimerit sa fii cireasa de pe tort .]

Dar ce #%#%^ va asteptati ? Sa spunem ca sunt geniale, urmatoarea minune a lumii? Voi vreti laude sau critici? Eu unul consider critica mai constructiva.

Ia de aici: site-ul tau este genial, ideea site-ului este geniala , blocul de tag-uri din partea dreapta este genial si ceva sfaturi de SEO pentru wordpress nu iti putem da pentru ca tot ce ai facut este genial. E mai bine asa?

P.S ma scuzati, dar m-am saturat sa vad ca lumea nu vede critica drept constructiva. Ca sunt si alti %^&%# care nu stiu nimic si comenteaza ca niste #$%^ e partea a doua, e foarte usor sa ii ignori, voi va puneti in gura cu copii de 12 ani pe strada? Nu, mergeti mai departe si ii lasati, pentru ca sunteti oameni maturi, sper.

P.P.S acest P.S nu face referire la nimeni, este doar o referire generala, pe bune.

P.P.P.S partea cu $%^& nu e de la forum, eu am preferat sa ma exprim asa [pentru cei care considera vocabularu-mi vulgar]

..OK...aaam inteles...rog inca o data sa se inchida acest topic....Multumesc mult..

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ratecarduri, agentii de publicitate, povesti
    De sambo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th November 2008, 14:57
  2. Vand website-uri
    De Dragos Nicu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th February 2008, 18:15
  3. Submit in directoare
    De ShaWicca în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th February 2008, 15:12
  4. Sigla pt website
    De myspirit21 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th December 2007, 09:09
  5. Promovare website
    De undoweb în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th March 2007, 12:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •