link : motociclete
deci cam pe data de 1 iulie l-am lansat ... oficial ca sa zic asa.
site-ul este de baza pentru anunturi vanzari-cumparari de motociclete, dar ca si proiect e sa-l aduc la rangul de portal moto. site-ul a fost facut de o firma din cluj la cerinta mea de la 0. de cateva zile s-a terminat de facut si URL revrite ,
am inceput munca de chinez batran cu submitarea in directoare, o mica campanie de link exchange ( poate prea devreme, dar in fine .... )
cuvintele cheie pt care optimizez sant atasate in acet post si in principiu ma scald pe undeva pe la sfarsitul primei pagini in rezultate si inceputul paginii 2. deocamdata pot sa zic ca as putea fii multumit, dar ma intereseaza in primul rand un review la optimizarea on page ca sa analizez si sa fac unele modificari pe unde si ce nu am facut bine. stiu ca mai am de munca mai ales in ceea ce priveste completarea bazei de date cu date tehnice , iar la partea cu forum inca nu am facut nimic. am considerat ca e prea devreme si deocamdata la cca 50-60 unici pe zi nu cred ca o sa se populeze.
deci review la seo on page, si tot ce mai considerati voi ca lipseste si e necesar. va rog luati piatra si loviti. fiti duri

. fiti duri
Răspunde cu citat
. din pacate cele mai bune ..... sant inregistrate deja.